Kringloop de Waterlelie

800M2 KRINGLOOPWINKEL met leuke acties zoals: 5 LP's, cd's en dvd's voor €1 EN NOG VEEL MEER..
We hebben op verschillende dingen opruiming en artikelen tot 50% korting en zelfs 2+1 gratis op artikelen!! Ook leuke acties in kledinghoek, boekenhoek en nog veel meer. Grote en gezellige kringloopwinkel waar genoeg te zien is. Blijf op de hoogte van leuke winacties, rommelmarkten en andere evenementen op onze facebookpagina of instagram van: Kringloop de Waterlelie. Volg ook onze online winkel op facebook of marktplaats voor alles wat nieuw binnenkomt!

(Wie is Kringloop de Waterlelie? Kringloop de Waterlelie is opgezet om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Een hulporganisatie die armoede probeert tegen te gaan d.m.v. zelfredzaamheid. Als je het leuk vind om er wat meer over te lezen kan je kijken google dan Adra Nederland. Als je dus graag je spullen een tweede kans wilt geven waarbij je tevens een goed doel steunt mag je ze brengen naar Kringloop de Waterlelie. Alles wat nog heel en netjes is is welkom. Van kleding, deco, meubeltjes, kinderspullen/speelgoed ect alles is welkom. Grote dingen gaan wel in overleg. Neem dan gewoon contact met ons op. Tot gauw! Voor leuke evenementen, kijk op onze facebook pagina!

Categorie

Kringloopwinkel

Assortiment

Te vinden bij Kringloop de Waterlelie

Antiek Boeken Curiosa Design Muziek Meubelen Huishoudelijke apparaten Kleding Gereedschap Speelgoed Films en series Vintage Kunst Kampeerspullen Tuinmeubelen Planten Huis en inrichting Brocante

Waar

Openingstijden

  • Maandag 12:00-17:00
  • Dinsdag 12:00-17:00
  • Woensdag 12:00-17:00
  • Donderdag 12:00-17:00
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag 12:00-17:00

Contact

Laatst gewijzigd 6 maanden geleden
door Kringloop de Waterlelie

Ook in deze buurt

Stichting Kringloop de Hofstad

Kringloopwinkel
Kayersdijk 9, Apeldoorn

ENIG! Retro * Vintage * Brocante

Tweedehandswinkel
Poortstraat tegenover no.8, Velp

StichtingvanMeij

Tweedehandswinkel
Poortstraat 7, Velp