Wat voor markten kan ik op de agenda plaatsen?

Alle markten waar tweedehands artikelen worden verkocht, geruild of weggegeven komen in aanmerking voor plaatsing op de meukisleuk.nl marktagenda. Denk hierbij aan (buurt) rommelmarkten, antiek- en curiosamarkten, kofferbakverkopen, veilingen etc.

Kan ik een advertentie voor mijn winkel plaatsen?

Alle winkels en webshops waar tweedehands artikelen worden verkocht, geruild of weggegeven komen in aanmerking voor plaatsing van een winkeladvertentie op de website.

Wat kost het plaatsen van een advertentie?

Het aanmaken van een account en het plaatsen van een advertentie op meukisleuk.nl is gratis.

Ik heb een leuke markt of winkel gezien die nog niet op meukisleuk.nl staat. Kan ik die toevoegen?

Nee, alleen de organisator van een evenement of de eigenaar/medewerker van een winkel zelf kan een advertentie plaatsen op de website.

Hoe kan ik standhouder worden op een markt die ik op meukisleuk.nl heb gezien?

Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met de organisator van de markt. De contactgegevens van de organisator vind je onderaan de betreffende advertentie.

Zijn de datums en openingstijden correct?

Soms gaat een evenement op het laatste moment toch niet door of zijn er wijzigingen in de openingstijden. Hoewel de meeste adverteerders dit zullen vermelden in de advertentie kan het om verschillende redenen voorkomen dat het niet lukt om dit op tijd door te geven. Moet je ver reizen voor een bezoek aan een winkel of evenement? Check dan vooraf de website of de sociale media van de organisator of winkel op eventuele wijzigen.