Zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2023 - Beekbergen

Brocante Living fair Beekbergen

Ontdek de Betoverende Wereld van Brocante op de Living Fair op 5 en 6 augustus aan de Tullekensmolenweg 33 in Beekbergen!

De zomerse sfeer komt tot leven op de langverwachte Brocante Living Fair, die op 5 en 6 augustus plaatsvindt. Dit unieke evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in een wereld van vintage charme en ambachtelijke kunst.

Een van de hoogtepunten van de fair is de Vintage Tractors en Machines Show, waar bewonderaars van oud landbouwerfgoed hun hart kunnen ophalen. Een bonte verzameling van prachtig gerestaureerde tractors en machines van weleer zal te bewonderen zijn, waardoor bezoekers zich kunnen laten meevoeren naar tijden van weleer.

Creativiteit wordt in overvloed gepresenteerd op de fair, met inspirerende demonstraties van lokale kunstenaars. De schilderclub zal zijn talenten tonen door live schilderijen te creëren en bezoekers de mogelijkheid te geven om hun eigen creatieve vonk te ontdekken.

Beeldhouwers zullen hun bekwaamheid demonstreren door ruwe steen om te vormen tot prachtige sculpturen. Het publiek kan getuige zijn van de magische transformatie terwijl kunstenaars hun vaardigheden tonen.

Een absolute must-see is de betoverende Glasblazer Show, waar meester-glaskunstenaars hun expertise tentoonspreiden en het publiek verblinden met hun vaardigheden. Met behendige handbewegingen creëren ze delicate kunstwerken die de verbeelding tarten.

Voor autoliefhebbers is er een extra traktatie, aangezien het Fordmuseum op deze dagen gratis toegankelijk is voor bezoekers van het evenement. Dit biedt bezoekers de gelegenheid om een duik in de geschiedenis van de auto-industrie te nemen en klassieke modellen te bewonderen die de tand des tijds hebben doorstaan.

Lokale ambachtslieden zullen ook hun ambacht laten zien tijdens de demonstratie klompen maken. Traditioneel handwerk komt tot leven wanneer ze de kunst van het klompen maken aan het publiek tonen.

Voor liefhebbers van brocante is er een waar paradijs met verschillende brocanteurs die hun schatten aanbieden. Van antiek tot vintage en curiosa, er is voor elk wat wils om te ontdekken en een uniek stuk geschiedenis mee naar huis te nemen.

Als je op zoek bent naar een smakelijk tussendoortje, zullen de kraampjes met streekproducten je zeker bekoren. Geniet van ambachtelijke lekkernijen en laat je verleiden door de heerlijke chocolade van de chocolatier.

De Brocante Living Fair biedt ook talloze eet- en drinkmogelijkheden, zodat bezoekers hun energie kunnen aanvullen en ontspannen kunnen genieten van alles wat deze betoverende fair te bieden heeft.

Mis deze kans niet om een magische reis door het verleden te maken en te genieten van al het moois dat de Brocante Living Fair te bieden heeft. Kom op 5 en 6 augustus langs en laat je betoveren voor maar € 5,- per persoon door de unieke sfeer van dit bijzondere evenement!
Aantal kramen: 26-50

Wanneer

Zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2023 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

€ 5,00

Waar

  • Fordmuseum Beekbergen
  • Tullekensmolenweg 33
  • 7361EN Beekbergen, Gelderland
Laatst gewijzigd 10 maanden geleden
door Van Laar Events

Ook in deze buurt

Zaterdag 6 juli

Verkoop boedelruiming

Antiek- en curiosamarkt
Veldhuizen, Loenen
Zondag 14 juli

Vlooienmarkt &kofferbakverkoop apeldoorn

Rommelmarkt
De Voorwaarts, Apeldoorn

Stichting Kringloop de Hofstad

Kringloopwinkel
Kayersdijk 9, Apeldoorn

Kringloop de Waterlelie

Kringloopwinkel
Hameinde 13A, Loenen

Fritz and co

Tweedehandswinkel
Oranje Nassauplein 25, Eerbeek