zondag 13 september 2020 - Weerselo

Zondagsmarkt + Kunstmarkt 13 september

De Weerselose Markt is een marktgebeuren van meer dan 20.000 m2 met honderden kramen binnen in een grote verwarmde hal en buiten. Iedereen kan hier overtollige gebruikte, brocante en antieke goederen kopen.

Het trekt wekelijks duizenden bezoekers. De Weerselose Markt is iedere zaterdag en elke 2e zondagmiddag van de maand, het hele jaar door!

Kunstmarkt
Een passie voor kunst? Dan bent u op zondag 13 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt wordt er een themaplein georganiseerd waarbij kunst het thema is. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond.

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Kom dan ideeën op doen op onze kunstmarkt 8 september aanstaande tussen 12.00 -16.00 uur.

Standhouders gezocht:
Graag bieden wij kunstenaars of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).
– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.
– Opgeven kan via het contactformulier op onze website, per e-mail: info@weerselosemarkt.nl of telefonisch 0541-661285

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Reserveren
Plaatsen reserveren is mogelijk op onze website:
Grondplaatsen vanaf €15,- inclusief 1 of 2 gratis kramen (kramen binnen of buiten overdekt).
Een kraam is 3 meter lang.
Aantal kramen: 250-500

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 13 september 2020 van 12:00 tot 16:30

Entreekosten

€1,50

Waar

  • Weerselose Markt
  • Bornsestraat 14
  • 7595LG Weerselo, Overijssel

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door