Snuffelschuur de Zes grazen

In 2021 hebben we in de schuur van de historische boerderij uit 1856 een snuffelschuur gerealiseerd. Samen met de dagbesteding medewerkers zijn we verantwoordelijk voor de inrichting van de snuffelschuur en het ontvangen van bezoekers.

In de snuffelschuur worden tweedehands producten ingebracht en verkocht. U vindt er leuke en verrassende producten, brocante, maar ook nieuwe producten, zelfgemaakte producten en sieraden.

Onze medewerkers van de dagbesteding maken diverse producten van bijvoorbeeld hout, bloempotten en andere materialen zo “upgraden” we oude producten voor een nieuw leven.

Wij maken mooie sieraden van kralen. Tevens hebben wij sleutelhangers voor elke letter van het alfabet in alle kleuren van de regenboog. Voor een klein prijsje heeft u een mooi cadeau voor uzelf of een ander.

Belevingspakketten van zelfgemaakte jam, sap en andere lokale producten in leuke (jutte) verpakking als (verjaardag) geschenk of (kerst)pakket. We hebben meestal wel wat staan, grotere bestellingen s.v.p. tijdig aanvragen.

Onze medewerkers kunnen in onze laser werk plaats gepersonaliseerde spullen graveren en snijden, zoals naambordjes, sleutelhangers, foto’s enz…….

Afhankelijk van het seizoen hebben wij seizoensartikelen. Leuke vogeltaarten, paas- of kerstartikelen worden gemaakt door onze medewerkers.

Vanaf april schenken wij verse bonenkoffie en thee met wat lekkers op ons geheel vernieuwde indoor terras met loungehoek. Als het mooi weer is kunt u natuurlijk ook buiten genieten van een vers kopje koffie of thee.
Inbreng spullen

Heeft u spullen die nog prima geschikt zijn voor een tweede of derde leven? Die mag u inbrengen in onze Snuffelschuur, onze medewerkers van de dagbesteding staan u graag te woord. Een praatje een kopje koffie, zo is onze Snuffelschuur een hele mooie sociale plek.

We hebben helaas geen plek voor grote artikelen zoals meubels.

Wij zijn van april t/m december geopend op:
– Dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur
– Donderdag van 10.00 tot 16.00 uur

Af en toe, zijn wij geopend op zaterdag, wanneer het bord en de vlag buiten staan zijn wij open.

In de vakantieperiode kunnen de openingstijden afwijken.

Categorie

Kringloopwinkel

Assortiment

Te vinden bij Snuffelschuur de Zes grazen

Antiek Boeken Curiosa Huishoudelijke apparaten Kleding Speelgoed Vintage Huis en inrichting Brocante

Waar

  • Boersterweg 67
  • 9796TA Sint annen, Groningen

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00-16:00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 10:00-16:00
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Contact

Laatst gewijzigd 6 maanden geleden
door Snuffelschuur de Zes grazen

Ook in deze buurt

Zaterdag 2 maart

Kinderkledingbeurs op maat

Tweedehandskledingbeurs
Groningen

Lellenster Snuusterschuur

Brocante
Borgweg 4, Lellens

Martjesmarkt

Kledingwinkel
Menthedaweg 9, Middelstum

Grandmasshop

Antiekwinkel
Rijksweg 2 2, Garrelsweer