Hippe Bengeltjes Tweedehands Baby-& Kinderkleding

Wij verkopen tweedehands baby- & kinderkleding van merken zoals Z8, Bnosy, Name it en Noppies. Voor zowel jongens en meisjes hebben wij kleding in de maten 74 t/m 152. Je kunt bij ons kleding komen kopen, maar ook jouw kleding inbrengen om te laten verkopen, of doe beide tegelijk!

Heb je dus nog kinderkleding in de kast hangen waar je niets mee doet? En vind je het verkopen te veel werk? Breng de kleertjes dan naar ons en wij verkopen het voor je. Uiteraard verdien jij geld door de verkoop, namelijk 40% van de verkoopprijs. Breng je kleding van het merk Z8 in, dan ontvang je zelfs 50% van de verkoopprijs.

Ben je benieuwd wat voor leuks wij allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Zo kan je lekker shoppen vanuit je luie stoel. Wil je liever komen shoppen op locatie? Maak dan een shopafspraak!

Hippe Bengeltjes staat bekend op de uitvoerige controle van de kleding, waardoor je als shopper zeker bent van een goede kwaliteit. Het blijft natuurlijk tweedehands kleding, dus het is gebruikt, maar bij vlekken en gaten wordt het niet aangeboden. Is het een item waarvan wij alsnog geloven dat iemand er erg blij van kan worden? Dan verkopen we het alsnog, maar zal het er altijd bij vermeld worden wat de gebreken zijn. Ook wij kunnen iets over het hoofd zien, maar we durven wel te zeggen dat we zeer precies zijn! Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, neem dan gewoon contact met ons op.

Als inbrenger betekend onze kieskeurigheid dat er nog wel eens wat kleding afgekeurd wordt. Zorg dus dat je vooraf je kleding gewassen hebt en zelf controleert, zo voorkomen we teleurstelling.

Onze winkel is alleen geopend op afspraak. Via onze website kan je een shopafspraak maken. Kom je liever shoppen op een andere dag of tijd? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Categorie

Kledingwinkel

Assortiment

Te vinden bij Hippe Bengeltjes Tweedehands Baby-& Kinderkleding

Kleding

Waar

  • Platanenlaan 21 (Achterom)
  • 3862GA Nijkerk, Gelderland

Openingstijden

  • Zondag Gesloten
  • Maandag 19:00-20:30
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 09:00-10:30,19:00-20:30
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag Gesloten
  • Zaterdag Gesloten
Laatst gewijzigd 1 jaar geleden
door Hippe Bengeltjes Tweedehands Baby-& Kinderkleding

Ook in deze buurt

Zondag 21 april

Vlooienmarkt parkeerplaats Fort33 leusden

Antiek- en curiosamarkt
Bavoortseweg, Leusden
Zaterdag 4 mei

Super snuffelmarkt xxl nijkerk 4 mei

Rommelmarkt
Berencamperweg, Nijkerk
Donderdag 9 mei

Vlooienmarkt Asc Nieuwland Amersfoort

Rommelmarkt
Laan van Duurzaamheid 110, Amersfoort

Crea-mien

Brocante
Halvinkhuizerweg 84, Putten

Antiques & More

Antiekwinkel
Fahrenheitweg 7a, Bunschoten-spakenburg

Antiques & More

Antiekwinkel
Fahrenheitweg 7, Bunschoten-spakenburg

Terre des Hommes Amersfoort

Tweedehandswinkel
Kamp 79, Amersfoort