Zondag 23 juni 2024 - Hoogerheide

Lost Treasures market uniek concept foral markt met veel entertainment

Hallo allemaal, de Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Ons zoontje Codey van 4 heeft namelijk deze diagnose vorig jaar, na een lange medische zoektocht gekregen. Het Skraban-deardorff syndroom is nog heel onbekend ook in de medische wereld. Er zijn wereldwijd zo een 200 kinderen bekend met dit syndroom. Daarom duurde het ook erg lang voor we eindelijk de diagnose kregen. Het komt met een heleboel verschijnselen, maar om het even beknopt uit te leggen:
Kinderen met dit Syndroom hebben een vaak algehele ontwikkelingsachterstand, autisme, prikkelverwerkingsstoornis, lage spierspanning, epilepsie, spasmen, en nog veel meer. Maar ze lachen altijd! Ze zien de wereld met een roze bril, vinden iedereen aardig en kennen geen angst! Hoe mooi! Door dat men eigenlijk pas sinds 2017 weet van het bestaan van dit syndroom, is er nog veel onbekend. En moet er nog veel onderzoek gedaan worden. En hiervoor is geld nodig. Met dit evenement hopen we hier dan ook een bijdrage aan te kunnen doen!

Maar de Losttreasures Market is niet zomaar een standaard markt. Wij noemen het een for all markt. Een markt waar je echt van alles tegen kunt komen.

Zo vind je er antiek, curiosa, rariteiten, fantasie, re-enactment, taxidermie, edelstenen, lekkere aardbeien, zelfgemaakte items en nog veel meer! Echt een markt waar iedereen zijn favorieten verloren schat kan vinden!

Maar naast de markt is er nog veel meer te beleven!

Zo hebben we een een groot muziekplein, waar we jullie de gehele dag door verrassen met diversen artiesten. Ook een aantal bekende namen zullen gedurende de dag voorbij komen.

We hebben een loterij, waarbij u zeer mooie prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een gloednieuwe fiets t.w.v. €850,- gesponsord door Tinus van Overveld!

Er is een springkussenpark aanwezig, waar kinderen voor slechts €3,- per kind een gehele dag gebruik van kunnen maken. Er wordt geschminkt, je kunt paardrijden, er is een roofvogel demonstratie, de brandweer is aanwezig. En zo zal er nog veel meer te doen zijn op deze dag. Dit word allemaal aangekondigd via deze pagina.

Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Er is een bar aanwezig met daaromheen een aantal foodtrucks met de lekkerste gerechten.

Kortom een mooi evenement geschikt voor alle leeftijden!

En nog mooier de toegang is gratis! En 100% van de opbrengst gaat naar het goede doel!

Houd deze onze social media in de gaten voor updates en zegt het voort!
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Evenement

Wanneer

Zondag 23 juni 2024 van 9:00 tot 20:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Lost treasures Market
  • Philomenahof
  • 4631NM Hoogerheide, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd 1 maand geleden
door Lost Treasures

Ook in deze buurt

Zondag 14 juli

Lillo Boekendorp

Boekenmarkt
Kazerneplein, Lillo
Zondag 4 augustus

4 Augustus 2024 Braderie Met een Luikse Markt in de Wouwse Plantage

Rommelmarkt
Plantagebaan, Wouwse plantage
Zondag 11 augustus

Lillo Boekendorp

Boekenmarkt
Kazerneplein, Lillo

Hartje Brabant

Brocante
Rietgoorsestraat 104, Roosendaal