Zaterdag 6 april 2024 - Winterswijk huppel

Rommelmarkt Eendracht

Zaterdag 6 april 2024 van 9.00 tot 14.00 uur – Boeijinkweg 11 Winterswijk – Huppel

Van huishoudelijke apparaten en elektronica tot meubels en antiek, boeken tuinmeubels en glaswerk; er is werkelijk van alles te koop en te ontdekken. De markt beslaat een groot gebied met meer dan 100 kramen, sommige in schuren en sommige in de buitenlucht. Naast het plezier van het ontdekken en kopen staat de gezelligheid voorop. Je kunt de rommelmarkt prima combineren met een bezoek aan de weekmarkt in Winterswijk of de vrijetijdsmarkt Obelink.

Let op, de rommelmarkt is verplaatst!
De markt wordt nu gehouden op het terrein aan de Boeijinkweg 11, 7105 CG Winterswijk
(Huppel). Volg vanuit het dorp Winterswijk de borden richting Hilgelomeer. Vanaf deze straat staat de rommelmarkt aangegeven en volg je de borden ‘rommelmarkt’. Afstand vanaf het centrum is ongeveer 4 kilometer.

Parkeren:
Parkeren kan op eigen terrein, volg de instructies van de parkeerwachters op. In verband met de te verwachte drukte wordt mensen uit Winterswijk aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is voor auto’s en fietsers gescheiden parkeergelegenheid. Op de gehele Boeijinkweg geldt tijdens de rommelmarkt een parkeerverbod. Parkeren op eigen terrein is gratis.
Voor meer info zie :https://eendracht-winterswijk.nl/rommelmarkt/
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 6 april 2024 van 9:00 tot 14:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Boeijnkweg 11
  • Boeijinkweg 11
  • 7105CG Winterswijk huppel, Gelderland
Laatst gewijzigd 2 maanden geleden
door Muziek vereniging Eendracht Winterswijk