Zaterdag 30 maart 2024 - Eindhoven

Pre-Pasen, Kunst Expo 2024 Dwaalhaas vs de Paashaas

Dwaalhaas is een kunstenaar die de grenzen van de traditionele kunstwereld overstijgt. Zijn unieke stijl en creativiteit spreken mensen van alle leeftijden en achtergronden aan en inspireren hen om hun eigen creativiteit te ontdekken en te uiten. Met zijn stichting Dwaalhaas zet hij zich in om de "levenskunst" voor iedereen toegankelijk te maken, en dat is een doel dat zeker bewonderenswaardig is.

Elk jaar op de 1e en 2e paasdag heeft Dwaalhaas Open Atelier "Dwaalhaas vs de paashaas" bede dagen van 12:00 tot 18:00 Edisonstraat 39 5621HK Eindhoven Nederland, de paasdagen / expo zijn bij uitstek de dagen om een Dwaal-Art schilderij of beschilder object onder de normale Dwaalahaas catalogusprijs te kopen - iedereen is welkom -




Laat me je meenemen op een reis door de kleurrijke en unieke wereld van Dwaalhaas, een autodidactische kunstenaar die al meer dan een halve eeuw "Dwaal-Kunst" creëert.
Dwaalhaas, geboren op 11 mei 1965, heeft al zijn hele leven een passie voor tekenen en schilderen. Zijn schilderstijl is te plaatsen in de groepen 50ers, Cobra-Kunst en Art brute, maar is tegelijkertijd geheel uniek en volledig eigen. Hij weet zijn eigenzinnige stijl te combineren met verschillende technieken en materialen, waardoor zijn kunstwerken een eigen verhaal vertellen.
Naast schilderijen beschildert Dwaalhaas ook gebruiksobjecten, auto's, motoren en heeft hij zelfs ooit de buitenkant van een rijtjeshuis beschilderd. Door zijn bijzondere creaties kreeg hij via verschillende media de naam stadskunstenaar van Eindhoven.
In 2017 richtte de kunstenaar de stichting Dwaalhaas op met het KVK-nummer 69071004. Het doel van de stichting is om zich ongesubsidieerd en non-profit in te zetten voor en door "de (levens)Kunst". Door het inzamelen en recyclen van verf(restanten), hobby- en knutselmaterialen, gereedschappen, rommelmarktspullen, donaties en giften (welvaartsresten) en door samenwerking met andere stichtingen, bedrijven en verenigingen wil de stichting de "kunst" voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.


De naam Dwaalhaas is een verbastering van zijn originele naam DeWAALHAnS, zijn logo is een knipoog is naar zijn afkomst uit de stad Eindhoven. Als je meer wilt weten over Dwaalhaas en zijn bijzondere kunstwerken, dan kun je hem vinden via Google, YouTube, Facebook en andere media.

Categorie

Kunstmarkt

Wanneer

Zaterdag 30 maart 2024 van 12:00 tot 18:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Art Gallery Dwaalhaas
  • Edisonstraat 39
  • 5621HK Eindhoven, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd 3 maanden geleden
door Stichting Dwaalhaas™

Ook in deze buurt

Zaterdag 27 april

Vrije markt Eindhoven

Rommelmarkt
Alberdingk Thijmlaan, Eindhoven
Zaterdag 27 april

Koningsmarkt Valkenswaard

Evenement
Valkenswaard
Zaterdag 27 april

Koningsdag Oranje / Vrijmarkt 07:00 - 17:00 uur

Evenement
Eindhoven

Stichting Dwaalhaas - DwaalStore - vintage, design & art

Shop in shop
Edisonstraat 39, Eindhoven

Volos Greek Bazaar

Tweedehandswinkel
De Klerklaan 2a, Eindhoven

Onze Kraam Eindhoven

Shop in shop
Jan Heynslaan 133, Eindhoven

Weigh2go

Tweedehandswinkel
Geldropseweg 87, Eindhoven