Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 - Bennekom

Pop-up boekenmarkt Bennekom

De pop-up boekenmarkt van Huib History Books is op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni. De markt op de Dorpsstraat 19 in Bennekom heeft circa 45.000 tweedehands boeken. Het is open op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De 12-jarige David Vink Ede keert nog een keer terug op de pop-up boekenmarkt, want hij kreeg zaterdag 27 mei lovende reacties op zijn foto’s van wilde dieren. De mooiste beelden liet hij afdrukken op ansichtkaarten en grote aluminium posters. Vooral voor de ansichtkaarten was zaterdag veel belangstelling. Lees meer over David: https://www.bennekomsnieuwsblad.nl/lokaal/kunst/931915/vogelportretten-van-david-vink-12-te-zien-bij-bennekomse-pop-

Op de pop-up boekenmarkt zijn ook boeken over vogels en andere wilde dieren te koop. Verder kun je er terecht voor onder meer thrillers, romans en boeken over spiritueel, fantasy, planten, kunst, creatief, landen, sport, koken en geschiedenis. Ook zijn er meer dan 2500 kinderboeken, waaronder 1000 nieuwe titels. Ook zijn er veel nieuwe romans. De oude zijn in minibiebs in de omgeving gezet. Cd's, lp's, dvd’s en spelletjes liggen ook op de tafels. De speciale afdeling met exemplaren over de WOI en II beslaat ruim 5.000 titels.

Op de pop-up boekenmarkt kan een en groot deel van de boeken voor volwassenen worden aangeschaft voor € 2.50 per stuk of 5 voor € 10.00. Bijzondere exemplaren zijn per stuk zijn geprijsd. Kinderboeken zijn € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00. Aan de muren hangt kunst. Cd's, lp's, dvd’s en spelletjes liggen ook op de tafels.

Hou voor actuele informatie https://www.facebook.com/people/Huib-History-Books-Boekenmarkt in de gaten. Meer informatie? Huibhistorybooks@gmail.com

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 van 9:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Pop-up boekenmarkt
  • Dorpsstraat 19
  • Bennekom, Gelderland

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Donderdag 9 mei

Hemelvaartsmarkt

Rommelmarkt
Kersenbongerd, Dodewaard
Zaterdag 25 mei

Vlooienmarkt Groeneveldselaan Veenendaal

Antiek- en curiosamarkt
Groeneveldselaan, Veenendaal

Kringloopwinkel de Bromtol

Tweedehandswinkel
Eikenlaan 3, Bennekom

Pelgro's kringloop

Kringloopwinkel
Achterbergsestraatweg 27, Rhenen

Pelgro's kringloop

Kringloopwinkel
Achterbergsestraatweg 25, Rhenen

Snuffelschuurdoorwerth

Tweedehandswinkel
Bentincklaan 6, Doorwerth