zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 - Zaandam

Franse Vintage & Brocante in Zaandam Openhuis weekend

Franse Vintage Brocante is gevestigd in Zaandam en is opgericht in 2005. Doordat Franse Vintage Brocante een groot en breed netwerk heeft opgebouwd in Frankrijk, hebben wij een assortiment dat met grote regelmaat verrassend veranderd. Wij zijn gespecialiseerd in brocante uit de Bourgogne. Wij hebben alles om uw huis volledig in te richten met de meest trendy, stoere brocante. Omdat wij nooit weten welke mooie brocante wij tegen komen als we op inkoop zijn, loont het de moeite regelmatig even langs te komen. Wij zijn open op afspraak of ieder laatste weekend van de maand van 11:00 tot 17:00 uur.

Op zolder veel nieuwe items!


Onze winkel is gelegen op loopafstand van de Zaanse Schans en is een sfeervol Zaans pand aan de Zaan met prachtige tuin. Gratis parkeren voor de deur op eigen terrein
Adres: Kalverringdijk 40 in Zaandam. Doorrijden tot aan de houten schuur met de okergele deuren. U bent van harte welkom.

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Www.fransevintagebrocante.nl
  • Kalverringdijk 40 A
  • 1509BT Zaandam, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door