Zondag 9 oktober 2022 - Weerselo

Zondagsmarkt met Militariabeurs

De Weerselose Markt is een marktgebeuren van meer dan 20.000 m2 met honderden kramen binnen in een grote verwarmde hal en buiten. Iedereen kan hier overtollige gebruikte, brocante en antieke goederen kopen.

Het trekt wekelijks duizenden bezoekers. De Weerselose Markt is iedere zaterdag en (nieuw!) elke 2e zondagmiddag van de maand, het hele jaar door!

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 11 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 11 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien?

LVT
Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Semi Militair Tamboerkorps Liberation
Begin 2015 zijn zij begonnen met de oprichting van een tamboerkorps. Niet een “gewoon” tamboerkorps maar een team van mannen die normen en waarden en een militaire discipline hoog achten en dit respecteren. Waarom militaire discipline? Omdat ze een semi militair tamboerkorps willen zijn, met als uniform een Battle Dress (replica) van de Airborne Division (Engeland) uit de Tweede Wereldoorlog. Op zondagmiddag 11 oktober kun je hen zien spelen op de militariabeurs in Weerselo.

Militariabeurs
Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief twee gratis overdekte kramen €20,-, kijk op onze website om een standplaats te reserveren

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 8 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl

Plaatsen reserveren is mogelijk op onze website:
Grondplaatsen vanaf €20,- inclusief 1 of 2 gratis kramen (kramen binnen of buiten overdekt).
Een kraam is 3 meter lang.
Aantal kramen: 250-500

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zondag 9 oktober 2022 van 12:00 tot 16:30

Entreekosten

€3,-

Waar

  • Weerselose Markt
  • Bornsestraat 14
  • 7595LG Weerselo, Overijssel

Georganiseerd door

E-mail de organisator

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.