Zaterdag 20 april 2024 - Doesburg

Vrouwenkledingbeurs

Loc17 voor één dag tweedehands vrouwenkledingwinkel in Doesburg
Op 20 april, vanaf 10 uur, is Loc17 één grote winkelhal met aantrekkelijke vrouwenkleding tegen eveneens aantrekkelijke prijzen! De Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever organiseert zoals elk jaar deze kledingbeurs en de opbrengst gaat naar goede doelen.
Vintage of liever modern?
Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel wederom vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen, sjaals, sieraden en boeken. Een professionele styliste staat klaar om gratis kledingadvies te geven. Ook is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding aan te laten passen door vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen.
Opbrengst naar goede doelen
De jaarlijkse kledingbeurs, die de Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever organiseert, staat bekend om haar kwalitatief goede dameskleding. Soroptimistclubs zijn vrouwenclubs die zich wereldwijd inzetten om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen te verbeteren. Dit jaar is de opbrengst van de kledingbeurs in Doesburg bestemd voor onder andere Tas voor de Toekomst uit Doetinchem. Tas voor de Toekomst biedt kinderen uit gezinnen die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld of die leven in armoede een schooltas met inhoud (www.tasvoordetoekomst.nl ). Daarnaast wordt met de opbrengst het meerjarenproject Simba Health en Stichting Ondersteuning Marrons Suriname (SOMS) gesteund. Simba Health zet zich in Tanzania in voor het stoppen van geweld tegen kinderen. (www.simbahealth.org ) Stichting SOMS zet zich in voor het behoud en onderhoud van crèches zodat moeders kunnen gaan werken en oudere zusjes niet hoeven op te passen maar naar school kunnen gaan (www.soms-suriname.nl ).
Je bent van harte welkom op zaterdag 20 april van 10.00 tot 16.00 uur bij
Loc17, Turfhaven 1, Doesburg.
Toegang tot de beurs en parkeren op de Turfhaven is gratis.
Aantal kramen: 11-25

Wanneer

Zaterdag 20 april 2024 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Laatst gewijzigd 3 weken geleden
door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever

Ook in deze buurt

Maandag 6 mei

Vlooienmarkt tijdens een zeer drukke jaarmarkt

Rommelmarkt
Marktplein, Didam
Donderdag 9 mei

Kofferbakmarkt te Baak Gelderland achterhoek

Kofferbakverkoop
Hofstraat, Baak.
Zondag 26 mei

Gezellige en drukke rommelmarkt in Beek (Montferland) bij St. Jan

Rommelmarkt
Sint Jansgildestraat, Beek

Fritz and co

Tweedehandswinkel
Oranje Nassauplein 25, Eerbeek