Zondag 28 april 2024 - Venlo

Brocante Markt Venlo

Van april t/m november organiseert TheJo’s Tijdloos elke laatste (koop)zondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op een steenworp afstand van winkelcentrum ‘De Maasboulevard’.
Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord-Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek.
TheJo’s Tijdloos uit Maasbree is de samenwerking aangegaan met de gemeente Venlo om vanaf april, elke laatste zondag van de maand t/m november deze markt te gaan organiseren, m.u.v. oktober.
Er is plaats voor +/- 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

De entree is gratis!

Voor de gasten is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en voor een lekker stuk Limburgse vlaai of een verkoelende versnapering strijkt u neer bij de horecagelegenheid De Baek tegenover de markt.
Verder heeft de winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Bommel van Dam en het Limburgs museum zijn zeer zeker de moeite waard.
Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocante markt in Venlo!

Graag tot ziens!
Aantal kramen: 26-50

Wanneer

Zondag 28 april 2024 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Flujasplein bij C&A
  • Vleesstraat 81
  • 5981CP Venlo, Limburg
Laatst gewijzigd 1 maand geleden
door TheJo's Tijdloos

Ook in deze buurt

Zondag 26 mei

Brocante markt Venlo

Antiek- en curiosamarkt
Vleesstraat, Venlo
Zaterdag 1 juni

Rommelmarkt Schillerstraat

Rommelmarkt
Schillerstraat, Blerick/venlo
Zondag 2 juni

Rommelroute in kloosterdorp Steyl

Garage sale
Maasstraat, Steyl

TheJo's Tijdloos

Antiekwinkel
Dorpstraat 60B, Maasbree

Kringloopwinkel oud en nieuw

Kringloopwinkel
Maasbreeseweg 3 3, Sevenum

I&G de geheime tuin

Brocante
Rijksweg 12, Reuver

Marciet

Kringloopwinkel
Molenstraat 16a, Swolgen