Zaterdag 6 juli 2024 - Vilsteren

Vilsteren Bruist

Tijdens Vilsteren Bruist organiseren wij ook een rommelmarkt. De Rommelmarkt is écht alleen bedoeld voor het aanbieden van tweedehands producten. Met een gemiddelde van 3000 bezoekers kunt u in ieder geval rekenen op een bruisende dag in ons prachtig gelegen landgoeddorp Vilsteren!

Rommelmarkt
Wilt u tweedehands spullen aanbieden? Dat kan op de rommelmarkt! Voor de rommelmarkt mag u zelf een kleed, tafel, kraam of tent meenemen. Uw standplaats is 5 meter breed bij 3 meter lang. Er wordt onderscheid gemaakt tussen staanplaatsen voor volwassenen en kinderen. De standplaatsen zijn speciaal voor basisschool kinderen en zijn gratis. Zij kunnen hier eventueel onder begeleiding van ouders/verzorgers spullen verkopen. Wel dienen dit spullen te zijn die geschikt zijn voor dezelfde leeftijdscategorie. Zowel volwassenen als kinderen dienen zich op te geven via het digitale opgave formulier, onderaan dit bericht.

Prijzen Rommelmarkt 2024:

Standplaats volwassenen (5 m x 3 m) – 15 euro
Standplaats kinderen – GRATIS

U kunt zich aanmelden door het digitale opgave formulier, onderaan dit bericht, in te vullen. Nadat u op het digitale formulier hebt geklikt vult u uw gegevens in, en maakt u het bedrag van 15 euro over naar rekeningnummer NL13 RABO 034 89 09 309 t.a.v. Vilsteren Bruist. Met als omschrijving: Rommelmarkt, voor- en achternaam en emailadres. Na betaling ontvangt u per mail een bevestiging.

Let op! Geef u uiterlijk vóór zondag 23 juni op! Hierna sluit de opgave voor de Rommelmarkt.

Mocht u vragen hebben of komt u ergens niet uit? Dan kunt u contact opnemen met Lian Zijsveld, organisator van de Rommelmarkt, via het volgende mailadres lianzijsveld888@gmail.com of telefonisch te bereiken op 06-83023714.

Wij hopen u te zien op zaterdag 6 juli!
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 6 juli 2024 van 9:30 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • ''De tip'' te Vilsteren
  • Vilsterse Allee 2
  • 7734PB Vilsteren, Overijssel
Laatst gewijzigd 3 maanden geleden
door Lian Zijsveld

Ook in deze buurt

Zaterdag 27 juli

Vintage - brocante - retro verkoop in de theetuin!

Antiek- en curiosamarkt
Hessenweg West, Ommen
Vrijdag 2 augustus

Jaarmarkt centrum Dedemsvaart

Rommelmarkt
Julianastraat, Dedemsvaart

Brocante 83

Antiekwinkel
Kerkstraat 11, Ommen

De Antiek Compagnie

Antiekwinkel
Zompstraat 15C, Raalte