Zaterdag 2 maart 2024 - Rotterdam

Record & CD Fair Rotterdam

Bezoek de grootste en meest gewaardeerde platenbeurs van Rotterdam en omstreken en haal alvast het festivalgevoel in huis door een nieuwe plaat te scoren.

Dit voorjaar keert RecordPlanet, de organisator van 's werelds grootste platenbeurs, terug naar Rotterdam Ahoy. Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk bieden wij een unieke selectie van standhouders uit binnen- en buitenland. Samen vullen zij meer dan 140 kramen met tienduizenden platen, cd's en dvd's in alle muziekgenres, evenals waardevolle muziekmemorabilia.

Maar dit event is zoveel meer dan alleen een platenbeurs. Het is een ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers samenkomen, verbinding maken en hun passie voor muziek en vinyl delen. Bovendien zorgen wij voor een sfeervolle muzikale omlijsting met een eersteklas vinyl-dj. De beurs vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur in hal 2 van Rotterdam Ahoy.

Bespaar tijd en geld door je ticket online te kopen en vermijd wachtrijen bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50 (inclusief servicekosten). Aan de kassa betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

Mis dit unieke muzikale evenement niet en reserveer nu je kaarten voor de Record & CD Fair Rotterdam! Meer informatie over deze en onze andere beurzen vind je op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram of YouTube.
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Platen- en cdbeurs

Wanneer

Zaterdag 2 maart 2024 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

€ 8,50 in de online voorverkoop en € 10,- aan de kassa.

Waar

Laatst gewijzigd 1 maand geleden
door RecordPlanet

Ook in deze buurt

Zondag 21 april

21 April 2024 Rommelmarkt Margriethal Schiedam

Rommelmarkt
Nieuwe Damlaan, Schiedam
Zondag 21 april

Vlooienmarkt luiksemarkt ook grondplaatsen in kralingen

Rommelmarkt
Sophiakade, Rotterdam-kralingen
Zondag 21 april

Snuffelmarkt

Rommelmarkt
Veerplein, Vlaardingen

The Vintage Kelder

Kledingwinkel
2e Sint-Janshof 11, Rotterdam

Jouw Marktkraam Rotterdam Noord

Tweedehandswinkel
Zaagmolenkade 117, Rotterdam

Kringloopwinkel De Melkbus

Kringloopwinkel
Oranjestraat 2b, Heinenoord

Kringloopwinkel Rotterdam

Kringloopwinkel
Gordelweg 243, Rotterdam