Zaterdag 6 april 2024 - Leusden

Garagesale Eurowoningen Leusden - AFGELAST (geannuleerd)

*** Deze markt gaat niet door. ***
De Garagesale op 6 april 2024 is afgelast.
---------------------------------------------
De eerste zaterdag van april, 6 april 2024, is het weer tijd voor de Garagesale van de Eurowoningen. Wat begon als ‘een kleine gezellige voorjaarsverkoop’ is in al die jaren uitgegroeid naar een rommelmarkt waar vele verzamelaars en mensen uit heel de regio langskomen. Het aanbod is breed en van goede kwaliteit. Van kleding, sportartikelen, kasten, piano’s, gordijnen, tuingereedschap, bankstellen, schoenen, computerspellen, bedden, lampen tot kinderspeelgoed.

START VAN VOORJAAR
Naast een gezellig rommelmarkt is de Garagesale voor alle bewoners in de wijk Rozendaal ook een dag waarop iedereen elkaar weer treft. Het centraal gelegen wijkzwembad in de wijk heeft afgelopen weekend zijn deuren weer geopend. Samen met de Garagesale het begin van het voorjaar in de wijk.

Was het in de beginjaren vaak dat mensen in hun garage van de drive-in woningen de spullen verkochten, de laatste jaren zijn het de opritten voor de Eurowoningen waar al het verkoopwaar staat uitgestald. Vroeger was het voor menig bezoeker nog weleens zoeken in de wijk, al die verschillende pleinen die toch wel heel erg op elkaar leken. Vandaag de dag is verdwalen met Google Maps niet meer nodig. Wat altijd is gebleven is de traditie dat bezoekers tijdens de Garagesale in de wijk ook heerlijk kunnen genieten van een ijsje van Jacco.

SAAMHORIGHEID
Tijdens de Garagesale worden de pleinen extra versierd en sluiten pleinen de dag vaak af met een gezellige buurtborrel op een oprit of een middenplein. Zo is de Garagesale naast de voorzieningen in de wijk en de inrichting van de wijk een activiteit die de saamhorigheid en het unieke karakter van de wijk onderstrepen.

Voor wie op zoek is naar een paar leuke tweedehands spullen, op zaterdag 6 april van 9.00 tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een rondje te komen lopen in de wijk. Tip voor bezoekers, kom zoveel mogelijk met de fiets, want die grote kast, kan vaak ook later op de dag opgehaald worden.
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 6 april 2024 van 9:00 tot 13:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Wijk Rozendaal - 12 pleinen van de Eurowoningen
  • Finnmark
  • Leusden, Utrecht
Laatst gewijzigd 3 weken geleden
door Garagesale Eurowoningen

Ook in deze buurt

Zaterdag 4 mei

Super snuffelmarkt xxl nijkerk 4 mei

Rommelmarkt
Berencamperweg, Nijkerk
Zaterdag 4 mei

Brocante verkoop bij Alice

Garage sale
Evertsenlaan, Woudenberg
Zondag 5 mei

Voorjaarsmarkt Soesterberg

Rommelmarkt
Vanden Bergplein/Banningstraat, Soesterberg

Terre des Hommes Amersfoort

Tweedehandswinkel
Kamp 79, Amersfoort

Groef

Tweedehandswinkel
Grote Haag 125, Amersfoort

Tips en Tips

Brocante
Van Almondestraat 1 A, Amersfoort

Vintage Friends

Shop in shop
Textielweg 10, Amersfoort