Zondag 3 maart 2024 - Almere

Vintagemarkt Afdankertjes – V O O R J A A R S editie!

Vanaf maart beginnen de dagen weer langer en zachter te worden. Tijd voor een outfit en een fris interieur. Kom zondag 3 maart van 11:00 tot 17:00 uur naar de Cultuurdome Almere, naar ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ met gratis toegang en gezellige sfeer. Het adres is Middachtenlaan 21, tegenover Doemere.

Pimp je zondagmiddag met een bezoekje aan ‘Vintagemarkt Afdankertjes’. Dé enige Vintagemarkt in Almere, met GRATIS toegang en een gezellige sfeer! Ontdek ons ruime, gevarieerde en wisselende assortiment op de markt. Er is speelgoed, vintagekleding, sieraden, spellen, Tupperware, oorbellen, servies, lampen, woonaccessoires, upcycle producten en nog veel meer. En met deze editie de SPECIAL vinylhoek, de Poinstmade Sample Sale EN als uitsmijter de Pointsmade pop-up fashion show.

Loop vooral ook even door naar de 4e verdieping. Daar is vanaf 12:00 uur een 1 Day Pop-up Expo. Hier kan je werken van verschillende kunstenaars bewonderen. Ook hier is de entreee GRATIS.

Neem je vrienden en familie mee en maak er een gezellig uitje van. Iedere 1000-ste bezoeker krijgt een cadeau pakket van ‘Vintagemarkt Afdankertjes’.

Scoor jouw voorjaarsitems op de vintagemarkt in Almere! Iemands oude favoriet kan zomaar ineens jouw nieuwe parel worden.
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zondag 3 maart 2024 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Cultuurdome Almere
  • Middachtenlaan 21
  • 1333XS Almere, Flevoland
Laatst gewijzigd 2 maanden geleden
door van der Wal Projectmanagement

Ook in deze buurt

Zaterdag 11 mei

Garageverkoop in Almere haven van 10u tot 15u

Garage sale
Peppengouw, Almere

"De Evenaar Nostalgie"

Brocante
Molenweg 4, Eemnes