Zaterdag 2 maart 2024 - Leersum

Duurzame 2ehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leersumse Kids Fair

De Leersumse Kids Fair opent op 2 maart om 9.00 uur de deuren voor de vele ouders en opa's en oma's om weer te komen shoppen voor leuke 2e hands kinderkleding en speelgoed.

Tweedehands kinderkleding = duurzaam
In de sporthal zal er weer een mooi aanbod zijn van tweedehands voorjaarst- & zomerkleding in de maten 56 tot en met 176. Maar ook zullen er weer veel schoenen, speelgoed, boeken en andere kinder- en babyitems zijn. Dus slag je slag met ons vrolijke ‘winkelmandje’, de Leersumse tas van onze partner Plus Leersum. Je moet de tas helaas wel weer inleveren bij de kassa; Zo kunnen we ze iedere beurs ‘duurzaam’ gebruiken.

Ook weer 2e hands dameskleding
Deze beurs komt er weer een select aanbod van 2e hands dameskleding.

Met Rad van Avontuur en vele kinderactiviteiten waaronder De Harlekijn kleurwedstrijd
Beproef je geluk bij het Rad van Avontuur met vele mooie kinder- en volwassenenprijzen aangeboden door vele lokale ondernemers zoals Van Zetten Vastgoed, MK Projectstoffering en Hoflaan tandartsen.
De kleurwedstrijd van onze partner KDV De Harlekijn zal wegens groot succes weer achterin de sporthal plaatsvinden. Op deze manier kunnen ouders rustig shoppen en de kinderen meedoen aan de kleurwedstrijd. Er worden door De Harlekijn weer mooie prijzen beschikbaar gesteld.
De overige kinderactiviteiten zullen hoofdzakelijk in de theaterzaal plaatsvinden. Van cakejes versieren tot schminken. Daarnaast is de vrolijke ballonnenclown er om weer mooie creaties te maken voor alle kinderen. In de foyer is weer de kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de kleedjesmarkt moet je je opgeven en de plekjes zijn al vol.

Voor het goede doel: theater en natuurspeelplaatsen
De opbrengst van de Leersumse Kids Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar. Tevens schonken we ook een cheque aan Oekraïense gezinnen met kinderen met kanker voor een bijdrage in de reiskosten naar het ziekenhuis. En organiseerden we een muziekworkshop voor Oekraïense kinderen en hun Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes.
Tevens zijn we drie natuurspeelplaatsen aan het ontwikkelen die we kunnen realiseren doordat we de burgerinitiatief Valwindprijs van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben gewonnen! Mede mogelijk gemaakt door Bomen voor Leersum en Kwekerij Charvat.

Wil je deelnemen of gezellig meehelpen mail dan voor meer info naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKidsFair.
Tot 2 maart!
Aantal kramen: 51-100

Wanneer

Zaterdag 2 maart 2024 van 9:00 tot 13:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De Binder
  • Hoflaan 29
  • Leersum, Utrecht
Laatst gewijzigd 3 weken geleden
door Leersumse Kids Fair

Ook in deze buurt

Zondag 10 maart

Kledingbeurs

Tweedehandskledingbeurs
Kerkstraat 10, Zoelen
Zaterdag 23 maart

Tweedehands Tiener en kinderkleding beurs

Tweedehandskledingbeurs
Renes, Scherpenzeel
Maandag 1 april

Vlooienmarkt 2de Paasdag Keizerswei Doorn

Rommelmarkt
Langbroekerweg, Doorn

NELLY´s snuffelhoek

Kringloopwinkel
Jan Steenlaan 4, Veenendaal

Groef

Tweedehandswinkel
Grote Haag 125, Amersfoort