Zaterdag 23 september 2023 - Leersum

Duurzame 2ehands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leersumse Kids Fair

2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs Leersumse Kids Fair opent de deuren op 23 september om 9 uur in De Binder, Leersum

Zaterdag 23 september tussen 9.00 en 13.00 uur ligt de rode loper weer van harte klaar voor de bezoekers van de Leersumse Kids Fair bij onze partner, De Binder in Leersum.

Tweedehands kinderkleding = duurzaam
In de sporthal zal er weer een mooi aanbod zijn van tweedehands herfst- & winterkinderkleding in de maten 56 tot en met 176. Maar ook zullen er weer veel schoenen, speelgoed, boeken en andere kinder- en babyitems zijn. Dus slag je slag met ons vrolijke ‘winkelmandje’, de Leersumse tas van onze partner Plus Leersum. Je moet hem helaas wel weer inleveren bij de kassa. Zo kunnen we ze iedere beurs ‘duurzaam’ gebruiken.

Nieuw + Try out: 2e hands dameskleding
Deze beurs komt er voor het eerst een select aanbod van 2e hands dameskleding. Op deze manier gaan we uitproberen of hier belangstelling voor is. Zeker nu de 2e hands kledingwinkel er helaas niet meer is.

Met Rad van Avontuur en diverse kinderactiviteiten waaronder De Harlekijn kleurwedstrijd
Beproef je geluk bij het Rad van Avontuur met vele mooie kinder- en volwassenenprijzen aangeboden door vele lokale ondernemers.
De kleurwedstrijd van onze partner KDV De Harlekijn zal deze keer achterin de sporthal plaatsvinden. Op deze manier kunnen ouders rustig shoppen en de kinderen meedoen aan de kleurwedstrijd. Er worden door De Harlekijn weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, in drie leeftijdscategorieën!
De overige kinderactiviteiten zullen hoofdzakelijk in de theaterzaal plaatsvinden. Van cakjes versieren tot schminken. Daarnaast is de vrolijke ballonnenclown er om weer mooie creaties te maken voor alle kinderen. In de foyer is weer de kleedjesmarkt voor de kinderen. Voor de kleedjesmarkt moet je je opgeven en vol is vol.

Voor het goede doel: theater en natuurspeelplaatsen
De opbrengst van de Fair komt ten goede aan activiteiten voor kinderen, zoals de afgelopen jaren mooie theatervoorstellingen voor alle 600 Leersumse kinderen van 3 tot 12 jaar. Tevens schonken we ook een cheque aan Oekraïense gezinnen met kinderen met kanker voor een bijdrage in de reiskosten naar het ziekenhuis. En organiseerden we een muziekworkshop voor Oekraïense kinderen en hun Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes.
Op dit moment realiseren we de Leersumse Kids Fair Valwind Natuurspeelplaatsen naar ontwerp van kunstenares Edda Scholz en hoofdzakelijk gefinancierd door de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met dank aan alle partners: Bomen voor Leersum, Dorp en Natuur, Staatsbosbeheer, Sander Boom Woodcarving, IdVerde, Hans Charvat en Heuvelrug Notarissen. Er worden nog mooie informatieborden ontwikkeld waarna er een feestelijke opening zal plaatsvinden.

Met dank aan alle vrijwilligers, deelnemers en lokale ondernemers, zoals onze vaste partner De Plus in Leersum.

Voor meer informatie mail naar leersumsekidsfair@gmail.com of ga naar de Facebook pagina LeersumseKids
Aantal kramen: 51-100

Wanneer

Zaterdag 23 september 2023 van 9:00 tot 13:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De Binder
  • Hoflaan
  • Leersum, Utrecht
Laatst gewijzigd 9 maanden geleden
door Leersumse Kids Fair

Ook in deze buurt

Zaterdag 22 juni

Boeken- en platenmarkt Amersfoort

Boekenmarkt
Amersfoort
Zaterdag 22 juni

Snuffelmarkt Vroeger en Nu Driebergen

Rommelmarkt
Traaij, Driebergen-rijsenburg
Zaterdag 22 juni

Zaterdag 22 Juni boekenmarkt in Scherpenzeel

Boekenmarkt
Nieuwstraat, Scherpenzeel

NELLY´s snuffelhoek

Kringloopwinkel
Jan Steenlaan 4, Veenendaal

Terre des Hommes Amersfoort

Tweedehandswinkel
Kamp 79, Amersfoort

Groef

Tweedehandswinkel
Grote Haag 125, Amersfoort