Zondag 23 juni 2024 - Bemelen

Laurentiusmartk

Zondag 23 juni 2024, zal in Bemelen de Laurentiusmarkt worden georganiseerd door Harmonie St. Laurentius. Deze in het Heuvelland en omgeving niet meer weg te denken exclusieve antiek- en curiosamarkt is voor de verzamelaars bij uitstek de gelegenheid om hun verzameling met mooie spulletjes uit te breiden en aan te vullen.
Met +/- 100 kramen heeft de organisatie dit jaar weer een uitstekende keuze kunnen maken in exclusieve handelaren, particulieren en winkeliers die een gevarieerd aanbod aan mooi antiek en uitstekende curiosa te koop aanbieden. Kraampjes ingericht, waarbij u kunt rondsnuffelen tussen oude kanten lakens, boeken, munten, postzegels, ansichtkaarten, tafelzilver, kristal, glaswerk, kroonluchters, serviesgoed enz. enz. Ook zijn mooie pentekeningen, schilderijen en antieke meubeltjes op de markt te koop en worden vele decoratie materialen en bijouterie artikelen op allerlei gebied aangeboden. De kraampjes zijn opgesteld in de St. Laurentiusstraat gelegen in de oude dorpskern van Bemelen, op de binnenplaats en tuinen van oude aangrenzende boerderijen. Verder is de voormalige kloostertuin aan de St. Antoniusbank ook weer ter beschikking gesteld.
De oude boerderijen met hun knusse binnenpleintjes geven een nostalgische sfeer aan de markt. Op een van de boerderijen is een Frans terras ingericht waar men kan genieten van een echte Limburgse wijn, gebotteld uit druiven afkomstig van de druivenstokken die groeien op de Limburgse hellingen. Ook kan men weer een stukje Limburgse vlaai verkrijgen, welke door de plaatselijke vereniging is gebakken met Limburgs geteeld fruit en geserveerd met een vers kopje koffie.

Indien u tussen de kraampjes door gezellig wilt bijkletsen en genieten van de vriendelijke ambiance op de markt kunt u op de terrasjes in de nabijheid van het drankbuffet plaats nemen. Voor de kleintjes is een plek gereserveerd waar de kinderen hun speelgoed spulletjes te koop aanbieden.

De markt duurt van 10:00 tot 17.00 uur. Voor degene die met de auto komt zijn parkeerplaatsen op loopafstand van de markt. De entree bedraagt € 2,50- voor volwassenen en de kinderen hebben vrije toegang.
Namens Harmonie St. Laurentius Bemelen heten wij u van harte welkom.
Aantal kramen: 100-250

Wanneer

Zondag 23 juni 2024 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

2,50

Waar

  • Bemelen dorpskern
  • Laurentiusstraat
  • 6268NJ Bemelen, Limburg
Laatst gewijzigd 3 maanden geleden
door Harmonie Sint Laurentius Bemelen

Ook in deze buurt

Donderdag 25 juli

Curiosa, antiek en boekenmarkt

Antiek- en curiosamarkt
Geleen
Donderdag 1 augustus

Curiosa, antiek en boekenmarkt

Antiek- en curiosamarkt
Markt, Geleen

Pre-loved

Kledingwinkel
Peldenstraat 6, Stein

Mother and Daughter Lifestyle and Brocante

Brocante
Hulsbergerweg 4, Hulsberg

Brocante De Veranda

Antiekwinkel
Hobbelrade 45, Spaubeek

Second Hand Life Store

Antiekwinkel
Hobbelrade 30, Spaubeek