Woensdag 22 november 2023 - Oudenbosch

Leegverkoop! Alles mag weg met 50% korting!

In een grote loods aan de haven van Oudenbosch is een waanzinnige vintage hotspot gecreƫerd. Met de meubels en accessoires van vroeger waan je jezelf in een andere wereld....

Na acht jaar passievol ondernemen moet Vintage Brabant leegverkopen na het noodlottige ongeval van Guido Bijl, mede eigenaar. Zijn vrouw moet 31 december de loods leeg opleveren. Daarna wil zij graag, samen met haar dochter, pauze houden. Om vanuit daar te kijken naar nieuwe of andere mogelijkheden voor hun concept. Vintage Brabant is onderdeel van VOZ Groep, wat Guido en Bianca ook samen hebben opgezet, maar wat ook gepauzeerd dient te worden. Daarom mag alles weg met 50% korting!

Kom nu het nog kan gezamenlijk shoppen met de familie en vindt de leukste vintage meubels en accessoires. Wat voor oma geschiedenis is, is voor haar kleindochter een must have voor haar interieur. Onze collectie bestaat onder andere uit vintage kasten, tafels, stoelen, lampen, vloerkleden en natuurlijk heel veel woonaccessoires uit de jaren 50,60 en 70.

Help Bianca pauze te houden voor hun dochter en shop zoveel mogelijk vintage, antiek, curiosa, brocante, vintage kleding, lp's, planten, audio, meubels, kasten, stoelen, tafels, boeken, muziekinstrumeneten, vazen, kop en schotels en andere curiosa, want er is nog heeeeeeel veeeeeel.
Dank.

Wanneer

Woensdag 22 november 2023 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Laatst gewijzigd 4 weken geleden
door Vintage Brabant

Ook in deze buurt

Zondag 10 december

Loodsverkoop Lilly's Vintage

Garage sale
Antwerpsebaan, Schijf
Zondag 17 december

Sale bij Malle Peer

Winkelactie
Bisschopsmolenstraat, Etten-leur
Zondag 24 december

Sale bij Malle Peer

Winkelactie
Bisschopsmolenstraat, Etten-leur

Vintage Brabant Oudenbosch

Webshop , Shop in shop
Havendijk 10a, Oudenbosch

Moeders Bakkeet

Brocante
Gors 45, Hoeven

Second Sale Roosendaal

Kringloopwinkel
Leemstraat 4E, Roosendaal

HartVerwarmend Actief

Kringloopwinkel
Noordhaven 106, Zevenbergen