Zaterdag 10 juni 2023 - Zwolle

Zomer Kledingruil Zwolle

Ruil mee en geef kleding een langer leven!

Kom ruilen
Vind dat jasje, dat jurkje of die sneakers op de zomerkledingruil van Kledingruilfeestjes038! Zaterdagmiddag 10 juni van 14.00 tot 16.30 is de pop-up ruilwinkel vol dameskleding geopend op het grasveld aan de Hanekamp in Zwolle.

Inbrengen is meenemen
Kom langs met dat wat je wil ruilen; kleding, schoenen en accessoires, alles is welkom, zolang het bij het seizoen past. Alles wat je meebrengt moet netjes, schoon en heel zijn. Zoek tussen de mooie inbreng van de andere ruilers en vind wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. En wie weet zie je iemand naar huis gaan met iets wat jij hebt meegebracht!

Een nieuwe kans
Door kleding te ruilen krijgen meer kledingstukken een nieuwe kans. Elk geruild kledingstuk helpt mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Elk geruild kledingstuk betekent weer één kledingstuk minder op de textiel afvalberg. En voor elk geruild kledingstuk hoeft er weer een nieuw kledingstuk minder geproduceerd te worden. Daarnaast is ruilen leuk, gezellig en een goede manier om je kledingkast op een duurzame manier op te frissen.

Locatie: Grasveld Hanekamp, Zwolle | Datum: zaterdag 10 juni | Tijd: 14.00- 16.30 uur | Deelname: €3 (betalen via Tikkie / QR)

Wees als eerst op de hoogte van onze ruilevenementen, volg ons op Instagram & Facebook: @kledingruilfeestjes038 | @kidskledingruil038

Aanmelden via de link >> https://forms.gle/v3GVeDiEnFFWrSLJA

Categorie

Ruilbeurs

Wanneer

Zaterdag 10 juni 2023 van 14:00 tot 16:30

Entreekosten

3

Waar

  • Grasveld Hanekamp, Zwolle
  • Hanekamp
  • 8023TE Zwolle, Overijssel

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Zondag 31 maart

De zwolse vlooienmarkt zondag 31 maart

Rommelmarkt
Grote Voort, Zwolle

Mini-weggeefwinkel De Blauwe Schuur

Weggeefwinkel
Molenweg 150, Zwolle

Veilinghuis de Voorstraat

Veilinghuis
Voorstraat 23 Voorstraat 23, Zwolle

W Timmerman

Tweedehandswinkel
Voorstraat 23, Zwolle

Snuisterijen van Hartog

Tweedehandswinkel
Loggerweg 4, Zwolle