Zondag 2 april 2023 - Margraten

Speelgoed- en kinderkledingbeurs Margraten

KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS MARGRATEN
Zondag 2 April 2023

De lente staat voor de deur dus is het tijd voor de zomerkleding tevoorschijn te halen. Zijn uw kinderen alweer zoveel gegroeid en wilt u graag nog een centje terug voor die mooie spulletjes, dan bent u bij de kinderkleding- en speelgoedbeurs te Margraten op het goede adres. Zondag 2 April is weer onze voorjaarsbeurs. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in het gemeenschapshuis “Oos Heim” Clermontstraat 10 te Margraten. De innamedatum is zaterdag 1 April van 14.00 tot 18.00 uur.

Voor diegene die er nog nooit van gehoord hebben: tijdens deze beurs worden 2e hands (merk)kinderkleding (vanaf maat 68 t/m 176) uitgestald. Schoenen, sport-, zwem-, nacht-, en verkleedkleding. Alle soorten speelgoed , keukentjes, garages, spellen, boeken maar ook fietsen, skelters, waveboard, tractors etc.
Er zijn ook veel babyartikelen zoals, bedjes, badjes, boxen, stoelen, kinderwagens en accessoires.
Knuffels, tassen, ondergoed, rompertjes, dvd’s en zwangerschapskleding worden niet meer voor verkoop aangeboden!

Heeft u nog kinderkleding liggen zo goed als nieuw, zijn ze uw kinderen te klein of heeft u nog speelgoed op zolder waar uw kinderen allang niet meer mee spelen, twijfel dan niet en probeer het via onze beurs te verkopen. U bepaalt zelf de verkoopprijs.
De voor- en najaarsbeurs hebben een goede naam opgebouwd en om dat zo te houden worden er eisen gesteld aan de inbreng. Alles moet schoon en compleet zijn. Spullen die niet aan deze eis voldoen worden geweigerd. Op deze voorjaarsbeurs wordt geen winterkleding gepresenteerd! (dus geen skibroeken, dikke truien e.d.)

Wij werken met kant-en-klare lijsten die vooraf bij de organisatie afgehaald moeten worden. Eén lijst is voor 50 artikelen. De kosten zijn € 2,50 per lijst. Dit zal meteen bij het afhalen van de lijst betaald moeten worden.
De vele vrijwilligers sorteren alle kleding op maat en maken van de ruimte in Oos-Heim een mooie gesorteerde kinderkleding- en speelgoedwinkel.
Verder gaat 30% naar de organisatie, 70% krijgt u de zondagavond met de overgebleven artikelen.

Voor zaterdag 1 April en zondag 2 April zoeken wij nog vrijwilligers om ons team te versterken. Als u in de gelegenheid bent om enkele uurtjes ons te komen helpen zijn wij u vriendelijk dankbaar. Een hapje en drankje wordt natuurlijk door ons verzorgd.
Als u nog nooit naar de beurs bent gekomen bent u nu voor de voorjaarsbeurs welkom. In de buurt van het gemeenschapshuis “Oos-Heim” is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U kunt de auto makkelijk parkeren achter het gemeentehuis en eventueel in de Julianalaan.
Ook hebben we speciale tangen te leen om labels in de kleding te schieten. Voor het lenen van een tang of andere vragen kunt u terecht op
Tel: 06-13763501,
via mail : kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl of via de site www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl

De organisatie is in handen van:
Nicole Kaelen en Petra Faarts
Aantal kramen: 100-250

Wanneer

Zondag 2 april 2023 van 11:00 tot 13:00

Entreekosten

0,50

Waar

  • Gemeenschapshuis Oos-Heim
  • Clermontstraat 10
  • 6269CE Margraten, Limburg

Georganiseerd door

Laatst gewijzigd 3 maanden geleden
door Nicole Kaelen en Petra Faarts

Ook in deze buurt

Zondag 4 juni

Kinderkleding en speelgoedbeurs Elsloo

Tweedehandskledingbeurs
Burg Maenenstraat 45, Elsloo
Zondag 11 juni

Braderie Puth met garage sale

Garage sale
Puth
Donderdag 15 juni

Antiek-, Curiosa- en Boekenmarkt

Antiek- en curiosamarkt
Markt, Geleen

Second Hand Life Store

Antiekwinkel
Hobbelrade 30, Spaubeek