Zaterdag 4 maart 2023 - Heinenoord

Rommelmarkt IOP Nederland

IOP (Ilula Orphan Program) Nederland is een sponsorprogramma om weeskinderen en kwetsbare kinderen in Ilula-Tanzania onderwijs en zorg te bieden door middel van sponsoring en donaties. De naam Ilula staat voor de naam van het dorp waar het allemaal in 1998 begonnen is. Inmiddels is het IOP uitgegroeid tot een organisatie die ingrijpt in de levens van honderden weeskinderen en kwetsbare kinderen via het sponsorprogramma.

Naast IOP Nederland zijn er nog 6 stichtingen verdeeld over 6 landen die IOP Tanzania ondersteunen met scholing, onderwijs en diverse IOP Projecten. In totaal zijn er ca. 900 studenten die op dit moment gebruik maken van het sponsorprogramma.

Scholing is een belangrijk wapen om armoede en slechte leefomstandigheden te bestrijden. Voor veel kinderen is goed onderwijs helaas onbereikbaar door de hoge kosten van het onderwijs, de uniformen en andere benodigdheden. Zonder scholing is er voor deze kinderen geen toekomst.

Elke eerste zaterdag van de maand (behalve augustus) is er een rommelmarkt van 10.00-13.00 uur. Deze rommelmarkt wordt gehouden aan de Boonsweg 63 te Heinenoord. Op deze markt is van allles te koop voor zeer aantrekkelijke prijsjes. Voor een ieder is er leuks te koop. De opbrengst van deze markt is uiteraard voor IOP Tanzania.

Kijk voor meer info op onze website. www.iopnederland.nl

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 4 maart 2023 van 10:00 tot 13:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Op het bedrijventerrein van Heinenoord
  • Boonsweg 63
  • Heinenoord, Zuid-Holland

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Zondag 2 april

Vlooienmarkt en luiksemarkt - kofferbakverkoop in rotterdam-noord

Rommelmarkt
Noordplein, Rotterdam-noord
Zondag 2 april

2 April Rommelmarkt Heemraadsplein

Rommelmarkt
Heemraadsplein, Rotterdam west
Zondag 2 april

Openlucht vlooienmarkt

Rommelmarkt
Grote Visserijstraat, Rotterdam

Kringloopwinkel Rotterdam

Kringloopwinkel
Gordelweg 243, Rotterdam