Vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022 - Bennekom

Boekenmarkt pop-up Vintage kraam

De pop-up van Huib History Books is tijdens de Dickens Fair op vrijdag 9 en zaterdag 10 december geopend en er staat een kraam voor de deur met vintage en antiek. Het assortiment binnen bestaat uit circa 45.000 tweedehands boeken waaronder buitenlandstalige boeken, thrillers, romans, spiritueel, fantasy, landen, kunst, sport, kook- en geschiedenisboeken. Ook zijn er kinderboeken, boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog, puzzels, cd's, lp's, dvd’s en spelletjes. Aan de muren hangt kunst.

Jessica Koomen presenteert zaterdag 10 december haar boek over tuinieren in de moestuin compleet met meer dan honderd recepten op de pop-up boekenmarkt aan de Dorpsstraat 19 in Bennekom. Dit originele kerstcadeau kun je ter plekke aanschaffen en laten signeren door de Bennekomse auteur tussen 14.30 en 16.00 uur. “In mijn moestuin-kookboek Seasons Moestuin geef ik je van A tot Z tips hoe je 365 dagen per jaar kunt eten van eigen oogst”, vertelt Koomen.
Bezoekers van de boekenmarkt kunnen ook vragen stellen aan de auteur. “Mijn boek is een fijne houvast voor de beginnende moestuinier maar ook voor de doorgewinterde tuinfanaat die zijn horizon wil verbreden. Het boek bevat ook leuke doe-het-zelf tips en praktische informatie.” Op de markt staan veel tweedehands boeken over planten en dieren op de schappen. “Zo kan iedereen tuininspiratie opdoen”, vertelt eigenaar Huibert van Verseveld uit Bennekom.

De boekenmarkt is in het voormalige pand van Woudstra Modehuis is op vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Hou voor actuele informatie https://www.facebook.com/people/Huib-History-Books-Boekenmarkt in de gaten.

Op deze boekenmarkt kosten kinderboeken € 1.50 per stuk of 10 voor € 10.00. Een groot deel van de boeken voor volwassenen kan worden aangeschaft voor € 2.50 per stuk of 5 voor € 10.00. Ook zijn er bijzondere exemplaren die per stuk zijn geprijsd. Aan de muren hangt kunst. Cd's, lp's, dvd’s en spelletjes liggen ook op de tafels.

Verder heeft HuibHistoryBooks een zeer speciale aanbieding van heel veel zo goed als nieuwe boeken van uitgeverij Aspekt: € 10,- of € 12.50 per stuk en 3 voor € 25,-! Het gaat om voornamelijk oorlogsboeken.

Hou voor actuele informatie https://www.facebook.com/people/Huib-History-Books-Boekenmarkt in de gaten.
Meer informatie? Huibhistorybooks@gmail.com

Wanneer

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Georganiseerd door

  • Lisette en Huib

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.