Zaterdag 1 oktober 2022 - Halle

Rommelmarkt winkelverkoop in december sferen

Rommelmarkt winkelverkoop in december sferen
Zaterdag 1 oktober a.s. is de rommelmarkt winkelverkoop van muziekvereniging Euterpe uit Halle geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deze winkel aan de Dorpsstraat 72 in Halle is al helemaal ingericht in december sferen, dat wil zeggen dat u er prima kunt slagen voor uw aankopen voor Sinterklaas en Kerst. Speelgoed, puzzels, kinderboeken, spullen voor het versieren van uw huis en de kerstboom, kerstverlichting etc. En zeker ook allerlei boeken, puzzels en gezelschapsspellen om de lange winteravonden gezellig mee door te brengen.
Wat is er nu mooier en fijner dan op een leuke, voordelige en milieubewuste manier inkopen te doen en ook nog een goed doel te steunen. De optimale gedachte richting eind van het jaar.
Verder vindt u in de rommelmarkt winkel ook kleine meubels, serviesgoed, gereedschap, te veel om op te noemen. En op de eerste verdieping treft u een ruim assortiment kleding en schoenen aan voor zowel kinderen als dames en heren. Om uw outfit helemaal compleet te maken vindt u er ook nog sieraden, sjaals etc. Kom zaterdag 1 oktober gezellig naar de Dorpsstraat 72 in Halle om rustig rond te kijken en te snuffelen.
Wij vragen u vriendelijk uw auto te parkeren op de daarvoor beschikbare plekken in het dorp (bij de Korenaar, tandarts of in de parkeervakken), niet op de stoep.

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 1 oktober 2022 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Georganiseerd door

E-mail de organisator

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.