Zaterdag 1 oktober 2022 - Aalst-waalre

Kinder Winterkleding en speelgoedbeurs De Pracht Waalre

In het eerste weekend van oktober vindt ook dit jaar weer de winterkinderkleding en speelgoedbeurs plaats in Gemeenschapscentrum de Pracht. Inschrijflijsten kunnen vanaf 12 september voor € 1,00 afgehaald worden tijdens kantooruren bij De Pracht.

Bij de beurs, die twee keer per jaar plaatsvindt, gaat het om de verkoop van goede eigentijdse baby-, kinder- en tienerkleding vanaf maat 74 en in goede staat verkerend speelgoed. Het concept is eenvoudig: de verkoper prijst de items zelf en levert deze een dag van tevoren in een krat aan. De artikelen worden vervolgens door een enthousiast team van vrijwilligers gecontroleerd en de kleding wordt per maat en soort in de rekken gehangen.

Na afloop van de beurs worden de overgebleven spullen weer in de kratten geplaatst waarna de verkoper deze alleen nog maar hoeft op te komen halen. 75% Van de opbrengst van de verkochte artikelen is voor de verkoper, de overige 25% komt ten goede aan Stichting de Pracht.

De winterkledingbeurs vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 10.00 u tot 12:00 u. Inleveren van kleding en speelgoed kan op vrijdagavond 30 september van 19.30 tot 21:00. Voor meer informatie bezoekt u de website www.depracht.nl of e-mail: kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl

Wanneer

Zaterdag 1 oktober 2022 van 10:00 tot 12:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Gemeenschapscentrum de Pracht in Aalst
  • De Pracht 2
  • Aalst-waalre, Noord-Brabant

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.