Zondag 2 oktober 2022 - Margraten

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Margraten

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Margraten
Zondag 2 oktober is weer onze najaarsbeurs. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in het gemeenschapshuis “Oos Heim” Clermontstraat 10 te Margraten. De innamedatum is zaterdag 1 oktober van 14.00 tot 18.00 uur.

Voor diegene die er nog nooit van gehoord hebben: tijdens deze beurs worden 2e hands (merk)kinderkleding (vanaf maat 68 t/m 176) uitgestald. Schoenen, sport-, zwem-, nacht-, en verkleedkleding. Alle soorten speelgoed, keukentjes, garages, spellen, boeken maar ook fietsen, skelters, waveboard, tractors etc.
Er zijn ook veel babyartikelen zoals, bedjes, badjes, boxen, stoelen, kinderwagens en accessoires.
Knuffels, tassen, ondergoed, rompertjes, dvd’s en zwangerschapskleding worden niet meer voor verkoop aangeboden!

Heeft u nog kinderkleding liggen zo goed als nieuw, zijn ze uw kinderen te klein of heeft u nog speelgoed op zolder waar uw kinderen allang niet meer mee spelen, twijfel dan niet en probeer het via onze beurs te verkopen. U bepaalt zelf de verkoopprijs.
De voor- en najaarsbeurs hebben een goede naam opgebouwd en om dat zo te houden worden er eisen gesteld aan de inbreng. Alles moet schoon en compleet zijn. Spullen die niet aan deze eis voldoen worden geweigerd. Op deze najaarsbeurs wordt geen zomerkleding gepresenteerd! (Dus geen korte broeken, topjes e.d.)
Wij werken met kant-en-klare lijsten die vooraf bij de organisatie afgehaald moeten worden. Eén lijst is voor 50 artikelen. De kosten zijn € 2,50 per lijst. Dit zal meteen bij het afhalen van de lijst betaald moeten worden.
De vele vrijwilligers sorteren alle kleding op maat en maken van de ruimte in Oos-Heim een mooie gesorteerde kinderkleding- en speelgoedwinkel.
Verder gaat 30% naar de organisatie, 70% krijgt u de zondagavond met de overgebleven artikelen.

Het goede doel
De opbrengst van de beurs gaat elke keer naar diverse goede doelen. Wij hebben in Margraten al verschillende verenigingen, gemeenschapshuis Oos-Heim, peuterspeelzaal Humpie-Dumpie, de Appelgaard enz. een plezier kunnen doen.

Voor de zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober zoeken wij nog vrijwilligers om ons team te versterken. Als u in de gelegenheid bent om enkele uurtjes ons te komen helpen zijn wij u vriendelijk dankbaar. Een hapje en drankje wordt natuurlijk door ons verzorgd.
Als u nog nooit naar de beurs bent gekomen, bent u nu voor de najaarsbeurs welkom. In de buurt van het gemeenschapshuis “Oos-Heim” is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U kunt de auto makkelijk parkeren achter het gemeentehuis en eventueel in de Julianalaan.

Ook hebben we speciale tangen te leen om labels in de kleding te schieten. Voor het lenen van een tang of andere vragen kunt u terecht op
Tel: 06-13763501
Mail: kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl
Website: www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl

De organisatie is in handen van:
Nicole Kaelen en Petra Faarts
Aantal kramen: 100-250

Wanneer

Zondag 2 oktober 2022 van 11:00 tot 13:00

Entreekosten

€0,50

Waar

  • Gemeenschapshuis oos-heim
  • Clermontstraat 10
  • 6269CE Margraten, Limburg

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Zondag 26 februari
Snuffelmarkt
Gravin van Schönbornlaan, Hoensbroek
Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.