Zaterdag 20 augustus 2022 - Rotterdam

Maandelijkse Boekenmarkt - gratis boek

Boekenmarkt Caeciliakerk - gratis boeken.

Zaterdag 20 augustus is er een boekenmarkt in de St. Caeciliakerk met een 'GRATIS BOEKEN' actie. Er is een keur aan boeken te vinden, allemaal mooie 2e hands boeken van goede kwaliteit en voor lage prijzen. Voor elke € 5,00 aan gekochte boeken mag u op de 20-ste een gratis boek uitzoeken uit de vooraf gemaakte selectie. Dus extra reden om binnen te lopen.

Van 10.00 - 15.00 uur is het gebouw open voor boekenliefhebbers en kan er volop gesnuffeld worden tussen de vele honderden boeken. Zowel leesboeken in alle mogelijke genres als informatieve en themaboeken komt u tegen. Voor een ieder zijn er wel boeken over zijn of haar hobby's of interesses te vinden, over het eigen vakgebied of gewoon boeken over leuke en boeiende onderwerpen. Leesboeken van bekende en onbekende schrijvers in welk genre dan ook, de keuze is enorm.

Stripboeken.
Op 20 augustus is in de Caeciliakerk ook een zeer uitgebreide collectie stripboeken te koop. Dozen vol met 'nieuwe' strips van afgelopen jaren als ook 'oude' strips uit de vorige eeuw. Alom bekende en veel gelezen strips maar ook de minder bekende voor de echte verzamelaar. Strips van 13 in een dozijn maar ook zeer zeldzame exemplaren. Een grote variatie in het aanbod betekent ook zeer gevarieerde prijzen. U moet het zelf maar gaan bekijken.

Voor de verkoop op de maandelijkse boekenmarkt in de Caeciliakerk kunt u ook boeken doneren. Als u boeken wilt ruimen of plek wilt maken voor uw nieuwe aanwinst, kunt u de boeken op de dag van de boekenmarkt afgeven of hiervoor een afspraak maken.

U vindt de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat in het Lage Land (ingang aan de Jan Bijloostraat).
Voor meer informatie: 06 575 94 607 of mailen naar: bcm.caecilia@live.nl

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

Zaterdag 20 augustus 2022 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Georganiseerd door

  • Stichting Vrijenban
  • Tel.nr. 06-57594607

Ook in deze buurt

Zaterdag 1 oktober
Najaarsbeurs
Dorpsstraat, Krimpen aan de lek
Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.