Zaterdag 4 juni 2022 - Utrecht

Kilo Kilo Upcycle Workshop

Zaterdag 4 mei wordt Kilo Kilo de hub voor het upcyclen van je kleding
Naast de gebruikelijke Kilo Store met vintage kleding is er een hele dag extra veel te doen!

Na het succes van de eerste workshop is Kilo Kilo terug met een nieuw upcycle event in samenwerking met de zeefdruk specialist Kapitaal: De Zeef Shop!
Zaterdag 4 mei ben je de hele dag welkom voor een kans om te leren hoe jij makkelijk kan zeefdrukken op een T-shirt.

De workshop is ontstaan uit het gedachtegoed dat kleding niet meer gezien kan worden als wegwerpproduct. Als vintage bedrijf zien we veel kapotte of vieze kledingstukken binnenkomen die we niet kunnen verkopen. Dit doet ons pijn en als een bedrijf met een duurzame missie willen we dit niet zomaar weggooien. Om deze ‘restmaterialen’ een tweede leven te geven hebben we een reeks workshop gepland waarin upcycling centraal staat.

Upcycling houdt in dat een versleten of kapot product wordt gerecycled door deze te vermaken naar een betere kwaliteit. Voor de aankomende workshop hebben wij 4 kunstenaars gevraagd een kunstwerk te maken welke geprint kan worden. de hulp van Kapitaal kan jij dit zaterdag 4 juni in 10 minuten dit proces leren! Wij helpen je die dag om deze designs te bedrukken op je T-shirt. Het resultaat is dat jij een mooie, duurzame print hebt die voor altijd op het shirt zal blijven.

Een print kost €5,- en je kan je eigen shirt meenemen, een shirt kopen in de winkel of een gratis shirt van ons krijgen wat vies of kapot is zodat je het weer mooi kan dragen.

Schrijf je in op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-upcycleworkshop-2-de-zeef-shop-339880570937?aff=meukisleuk

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

Zaterdag 4 juni 2022 van 12:00 tot 18:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kilo Kilo Store
  • Steenweg 36
  • 3511JS Utrecht, Utrecht

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.