Zondag 5 juni 2022 - Geertruidenberg

Geannuleerd

In Geertruidenberg, Hollands Oudste Stad wordt in de zomermaanden een gezellige tweedehands spullen markt gehouden. Er worden een aantal markten op zaterdagavond georganiseerd en een aantal markten op zondag overdag.

In het centrum van de oude stad staan onder de oude wilgen van de Markt zo'n 120 tot 130 deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun 2e hands waar aan de man brengen.
Deze druk bezochte markt is absoluut de moeite waard om op een zaterdagavond of zondag te bezoeken. De markt straalt gezelligheid uit en tijdens een rondje langs de kramen komt u langs cafétjes, restaurants en een geweldige ijssalon.

De markten op zaterdag starten om 17:00 uur en zijn rond 22:00 afgelopen. De zondagmarkten starten om 10.00 uur en zijn om 17.00 uur afgelopen.

Op de markt worden uitsluitend tweedehands artikelen verkocht.

Parkeren is Geertruidenberg is geen probleem. U kunt uw auto gratis parkeren in de straten rondom de Markt van Geertruidenberg. Ten zuiden van de Markt aan de Stationsweg, Leerthouwerstraat of Wilheminplein en ten noorden van de Markt aan de Elisabethstraat, Haven of Gasthuisstaat.

Categorie

Kofferbakverkoop

Wanneer

Zondag 5 juni 2022 van 9:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.