Zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 - Zeijen

Victorian Christmas Fayre

“Victorian Christmas Fayre”
Bij De Oranjerie in Zeijen (Dr)
Op zaterdag 11 en zondag 12 december 2021

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.
♦De overdekte Victorian Christmas Fayre met 60 kraampjes waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, christmas pudding, kazen, jams en chutneys, franse worsten, aardewerk, pomanders , schapenvachten , wol- en viltproducten, gebreide kleding, kerstbonbons, koekjes, serviezen, handgemaakte sieraden, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen.
♦Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en winterse gerechten kunt eten.
♦Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen.
Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zeker nog meer gespuis. Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige mistletoe uit Engeland.
♦Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.
Openingstijden Fayre weekend:
Zaterdag 11 december 11.00 – 20.30 uur,
Zondag 12 december 11.00 – 17.00 uur
Entree € 4,50 p.p. kinderen tot 12 jaar zijn onze gast mits onder begeleiding.
Bij de entree scannen wij uw QR code coronatoegangsbewijs .
Noorderstraat 1. 9491 AJ Zeijen
www.de-oranjerie.nl
Aantal kramen: 26-50

Wanneer

Zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 van 11:00 tot 17:00

Entreekosten

€ 4,50

Waar

  • De Oranjerie, Noorderstraat 1, Zeijen
  • Noorderstraat 1
  • 9491AJ Zeijen, Drenthe

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.