Vrijdag 10 t/m zondag 12 december 2021 - De steeg

Kerst op Landgoed Middachten in De Steeg (Gld)

KERST OP MIDDACHTEN – LANDGOED MIDDACHTEN IN DE STEEG

Dit jaar gaat ‘Kerst op landgoed Middachten’ door, zij het in een iets andere vorm. Dit driedaagse kerstevenement wordt gehouden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december 2021.
Kerstsfeer.
Een aantal activiteiten blijft onveranderd, anderen zijn aangepast. Het kasteel blijft dit jaar helaas nog gesloten. Op het voorplein en op de wasplaats vindt u diverse eet- en drinkgelegenheden en vanaf het bordes wordt sfeervolle muziek ten gehore gebracht. Vanaf de buitenkant ziet u wel het sfeervolle verlichte kasteel met kaarslicht in de vensters en verlichte kerstbomen. In het koetshuis en een gedeelte van de stallen bevinden zich de stands van Middachten en een aantal andere standhouders. De kerstman schalt zijn “ho-ho-ho” over het voorplein en de kerstmarkt. Vuurkorven met knappend hout en sfeervolle verlichting over het hele terrein verhogen de kerstsfeer.

Kerstmarkt
Nieuw dit jaar is dat wij op de laan op de laan voor het kasteel een gezellige kerstmarkt organiseren waarbij kwaliteit van de aangeboden producten hoog in het vaandel staan. In sfeervolle pagode tenten en kramen vindt u tal van kerst en cadeau artikelen maar ook mooie brocante en streekproducten. Wilt u deelnemen aan de Kerstmarkt? mail naar info@henksteinvoort.nl

Lichtjeswandeling
Vanaf het invallen van het duister (17.00 uur) kunnen bezoekers een lichtjeswandeling door de sfeervolle tuinen maken. De looproute is gemarkeerd door vele lichtjes en deze kunt u zelfstandig lopen. U hoeft zich hiervoor van te voren niet aan te melden. Overdag zijn de tuinen gesloten.

Informatie

Openingstijden; vrijdag (10-12) en zaterdag (11-12) van 12.00 tot 20.00 uur en zondag (12-12) van 12.00 tot 19.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa. De toegangsprijs is € 3,00 en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeerkosten € 2,00 per auto. Voor de route naar het landgoed is het navigatieadvies: Smidsallee, 6994 BJ De Steeg; NS Dieren of Rheden; Bus Connexxion lijn 43. Honden zijn op het voorplein en in de tuinen niet toegestaan. De tuinen en het voorplein zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en voor mensen die slecht ter been zijn.
Aantal kramen: 26-50

Wanneer

Vrijdag 10 t/m zondag 12 december 2021 van 12:00 tot 20:00

Entreekosten

3,00

Waar

  • Kasteel - Landgoed Middachten
  • Landgoed Middachten 3
  • 6994JC De steeg, Gelderland

Georganiseerd door

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.