Zaterdag 13 november 2021 - Lieshout

Garage verkoop Beemdkant overdekt

Ik heb elke woensdag vrijdag en zaterdag garageverkoop van 11.00 tot 16.00 uur, bij ons thuis achter in de loods. Ik verkoop een mix van nieuwe en gebruikte spulletjes deels nieuw ingekocht deels verkregen uit woning ontruimingen en eigen spulletjes. Ik sorteer bij binnenkomst mijn spulletjes de "standaard" kringloop spullen gaan naar stichtingen voor minima de andere spulletjes verkoop ik.
Ik verkoop ook handgemaakte cadeau artikelen die ook op bestelling gemaakt kunnen worden naar uw wens.
Momenteel veel nieuw speelgoed voor leuke prijzen te koop, nieuw gereedschap, leuk aanbod kleding (vooral dames), allerlei vintage/brocante spulletjes, heel veel puzzels en gezelschapsspellen, boeken, etc etc etc.

De koffie staat altijd klaar dus kom eens lekker snuffelen!

Voor mensen die graag nog wat spulletjes kwijt willen, ik neem in principe alles aan behalve meubels. U kunt spulletjes tijdens openingstijden brengen of op afspraak. Graag geen spullen zomaar op oprit zetten!

Het adres is vrij lastig te vinden met navigatie. Vanaf de Bavaria rotonde gaat u richting Mariahout dan neemt u de 2e straat rechts (Beemdkant is de eerste verharde weg) dan neemt u op de Beemdkant de eerste straat rechts en dan is het het 3e huis aan de linkerkant. U mag gewoon achterom komen de 2e poort.

Voor meer info of het maken van een afspraak voor bezoek buiten deze tijden kunt u bellen naar 0499-423022 of bellen of appen naar 06-13277374
Aantal kramen: 0-10

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

Zaterdag 13 november 2021 van 11:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Garage verkoop Beemdkant
  • Beemdkant 7
  • 5737RB Lieshout, Noord-Brabant

Georganiseerd door

  • Garage verkoop Beemdkant
  • Tel.nr. 0499-423022

Ook in deze buurt

Zondag 29 mei
Garage sale
Mondriaanplantsoen, Helmond
Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.