woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 - Loenen

LAATSTE KANS! Tot 50% korting op spullen

Leuke acties!! We hebben op verschillende dingen opruiming en artikelen tot 50% korting en zelfs 2+2 gratis op artikelen!! Ook leuke acties in kledinghoek, boekenhoek en nog veel meer. Grote en gezellige kringloopwinkel waar genoeg te zien is. Kortom maak een afspraak, kom VIP shoppen in onze winkel is beslist de moeite waard! Blijf op de hoogte van leuke winacties, rommelmarkten en andere evenementen op onze facebookpagina of instagram van: Kringloop de Waterlelie. Volg ook onze online winkel op facebook of marktplaats voor alles wat nieuw binnenkomt!

(Wie is Kringloop de Waterlelie? Kringloop de Waterlelie is opgezet om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Een hulporganisatie die armoede probeert tegen te gaan d.m.v. zelfredzaamheid. Als je het leuk vind om er wat meer over te lezen kan je kijken google dan Adra Nederland. Als je dus graag je spullen een tweede kans wilt geven waarbij je tevens een goed doel steunt mag je ze brengen naar Kringloop de Waterlelie. Alles wat nog heel en netjes is is welkom. Van kleding, deco, meubeltjes, kinderspullen/speelgoed ect alles is welkom. Grote dingen gaan wel in overleg. Neem dan gewoon contact met ons op. Tot gauw! Voor leuke evenementen, kijk op onze facebook pagina!

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 van 12:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kringloop de Waterlelie
  • Hameinde 13a
  • 7371CS Loenen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door