zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus 2021 - Aalsmeer

Vintage,retro en brocanteverkoop aan de Westeinderplassen

Vintage, retro en brocanteverkoop in tuin aan Kudelstaartseweg
Aalsmeer – Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus organiseren Paula, Linda, Jolanda en Ida weer een vintage en brocanteverkoop. De dames hebben vanwege coronatijd twee jaar lang de leukste spullen kunnen verzamelen en gaan dat deze dagen te koop aanbieden.
Vintage, antiek, porseleinen kopjes, borden en koffiepotten w.o. Boch, Regout en Soc.Ceramique, emaille items, antiek glaswerk, koperen potten, verzilverde bestekdelen, speelgoed, boeken en nog heel veel meer. Dit alles zal te vinden zijn in de tuinkamer en de tenten in de tuin aan het water van de Westeinder.
Dus, op zoek naar vintage, curiosa, brocante, klein antiek etc. dan is deze vintageverkoop aan de Kudelstaartseweg een gezellig idee. Belangstellenden zijn zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Natuurlijk staan koffie en thee voor de bezoekers klaar!
Adres: Kudelstaartseweg 36. Parkeren kan in de nabije omgeving van de vintageverkoop, onder andere op de nieuwe parkeerplaatsen langs de Bachlaan. Bij slecht weer gaat de verkoop gewoon door maar wordt het verplaatst naar binnen.

Categorie

Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus 2021 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Kudelstaartseweg
  • Kudelstaartseweg 36
  • 1431GA Aalsmeer, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Paula Kuipers