zondag 6 juni 2021 - Standdaarbuiten

Standdaarbuiten garagesale kofferbakverkoop aan huis Geannuleerd

*** Deze markt gaat niet door. ***
Voorlopig eventjes opgeschort naar ergens deze zomer DIT JAAR.

Rommelmarkt bij vele huizen op de stoep in Standdaarbuiten.

Dit was een aankondiging onder voorbehoud.

Planning was zondag 6 juni.

Indien het in de weken vooraf aan zondag 6 juni officieël bekend wordt gemaakt door de bevoegde autoriteiten dat het weer toegestaan is om een gemeenschappelijke garagesale aan de straat bij ieders eigen huis en tuin te mogen organiseren zal er een emailadres en telefoonnummer bekend gemaakt worden via de diverse media om uw gratis deelname op te kunnen geven. Veiligheid en voorzichtigheid voor alles, wij allen te samen dienen deze coronatijd gezond en wel door te komen.

Even een lesje recente geschiedenis van ons dorpje ;
de 1e garagesale / rommelmarkt / kofferbakverkoop op de eigen oprit in augustus 2019 was een groot succes en er deden al meer dan 80 dorpelingen aan mee. Helaas kon het in 2020 vanwege corona geen vervolg krijgen, maar getuige de vele enthousiaste opmerkingen destijds op en na die genoten zomerse zondag is de verwachting dan ook dat het minstens een verdubbeling aan huishoudens gaat worden, het liefst nog veel meer natuurlijk!

Wat is dat, een garagesale ?
Mocht u niet bekend zijn met dit fenomeen, hier nog enige uitleg ; iedereen heeft altijd wel overtollig geraakte spullen en dingen op zolder in vergetelheid staan te verstoffen. De garagesale is nu een mooie gelegenheid om er op een leuke en gezellige manier vanaf te komen, op te ruimen als het ware, en andere mensen, maar ook u blij te maken!

WORDT VERVOLGD!
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt, Huisopruiming

Wanneer

zondag 6 juni 2021 van 9:30 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • West Noord-Brabant vlak bij Roosendaal
  • 4758BH Standdaarbuiten, Noord-Brabant

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Kees
  • Tel.nr. 0643516843