zondag 25 oktober 2020 - Ugchelen

Garage verkoop

Wij hebben een rommelmarkt met hele mooie spullen.
O.a kinderspeelgoed o.a auto's draadloos en treinset Chuggington met heel rails en treinen en puzzels en heel veel spellen en kinder dvd's 4 voor 1 euro en Hot Wheels mega garage met auto's en Thunderbirds verzameling en Starwars en Carrera Go racebaan en elektronica o.a draaitafels Dual en AKAI met USB en boxen en routers en digitale fotocamera's Sony en Canon. televisies Philips 43" en Samsung 32" 2x en nog meer Samsung 26" tv's allemaal met afstandsbediening.
Draaitafel voor de pc en versterker met USB nieuw in de doos. Home cinema set Sony 3.1 met harde schijf. Aiwa geluidsinstallatie met boxen. Dvd speler voor de auto en Dvd speler dubbelscherm voor de auto nieuw in de doos. Home cinema set Sony 5.1 met afstandsbediening en HDMI.
En keuken apparaten o.a Senseo koffie apparaat en elektrische pannenkoek maker en pannenset BK en Waterkoker en ongeveer 300 Blu-Ray dvd's nieuw en 250 lp's van voor 1975 en tuin gereedschap elektrische onkruidbrander en boomzagen en heren en dames horloge Tutti Milano en zakhorloges en Twinnyload voor 2 fietsen en babysterrenkijker en elektronische weegschaal en weerstation met buitensensor en nieuwe elektrische fonduesets en vele andere spullen. Alles is in nieuw staat en echt de moeite waard.
Zelf bieden en bij redelijk bod verkocht.
Kom gezellig kijken en wel rekening houden met Corona.
max 2 personen te gelijk naar binnen en graag een mondkapje op.

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zondag 25 oktober 2020 van 9:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De garage
  • Casimirlaan 23
  • 7339GN Ugchelen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Willy
  • Tel.nr. 055-5334116