woensdag 23 september 2020 - Oosterhout

Vintage – retro – design interieur shoppen: VintageMeesters

Dol op vintage in je interieur? Dan is VintageMeesters the place to be! In de pop-up store te Oosterhout (NB) vind je mooie mid century (klein)meubelen maar ook vazen, plantentafeltjes, stoelen, lampen, poefjes en nog veel meer gave woonaccessoires.

Alle vintage, retro & design vondsten zijn te bewonderen en te koop in de winkel die gevestigd is op Arendshof 30-32 in Oosterhout NB Naast de Only. Vooraf kijken of er iets voor je bij zit? Een deel van het aanbod kun je alvast bekijken op www.vintagemeesters.nl.

Corona update. Wanneer iedereen zich netjes aan de regels houdt (1,5 meter afstand houden en bij de reeds bekende verschijnselen thuis blijven) kan men rustig en veilig winkelen of online aangekochte spullen komen ophalen. Er kan gepind worden dus het is niet nodig om contant geld mee te nemen. Bezorging behoort ook tot de mogelijkheden, meer informatie hierover staat op de website van VintageMeesters.nl.

Categorie

Tweedehandswinkel

Wanneer

woensdag 23 september 2020 van 12:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door