vrijdag 18 t/m zondag 20 september 2020 - Ugchelen

Rommelmarkt

Wij hebben een rommelmarkt met hele mooie spullen.
O.a kinderspeelgoed o.a auto's draadloos en treinset en Duplo Lego en puzzels en heel veel spellen en kinder dvd's 4 voor 1 euro en elektronica o.a draaitafels Dual en AKAI met USB en boxen en routers en digitale fotocamera's Sony en Canon. Draaitafel met radio en versterker nieuw in de doos. Philips Cineos 32" tv, 100Hz Lcd, 3 x HDMI, CI slot, afstandsbediening en andere televisies Philips 43" en Samsung 32" en nog andere tv allemaal met afstandsbediening.
LG Blu-ray 3D speler met internet en afstandsbediening en Philips Blu-ray 3D speler met afstandsbediening. en Samsung Blu-ray 3D speler met afstandsbediening. Bose Sounddock met adapter en kabel. Draaitafel voor de pc en versterker met USB nieuw in de doos. Home cinema set Sony 5.1 met harde schijf.
En keuken apparaten o.a koffie machine en elektrische pannenkoek maker en pannenset BK en ongeveer 200 Blu-Ray dvd's nieuw en 250 lp's van voor 1975 en tuin gereedschap o.a haspel met slang en kettingen en armbanden en heren en dames horloge Tutti Milano en twinny load voor 2 fietsen en babyfoon en babysterrenkijker en elektronische weegschaal en weerstation met buitensensor en nieuwe elektrische fonduesets en vele andere spullen.
Binnen gekomen Politiemotor voor de kinderen elektrische met accu en oplader met sirene en zwaailicht en geluiden. Kerstspullen. Alles is in nieuw staat en echt de moeite waard.
Deze dagen extra kortingen op alles.
Kom gezellig kijken en wel rekening houden met Corona.

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

vrijdag 18 t/m zondag 20 september 2020 van 9:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De garage
  • Casimirlaan 23
  • 7339GN Ugchelen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Willy
  • Tel.nr. 055-5334116