zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 - Rijswijk

De Neuzelbeurs

De Neuzelbeurs is de leukste en grootste rommelmarkt in de regio. Binnen de Broodfabriek wordt deze beurs 17x keer per jaar georganiseerd en staan er gemiddeld 300 kramen per weekend. De standhouders verkopen hier particulier, maar ook handel. Van tweedehands kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online mogelijk. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Via onze website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP!

Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

4.00

Waar

  • De Broodfabriek
  • Volmerlaan 12
  • 2288GD Rijswijk, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door