zondag 4 juli 2021 - De steeg

Brocante Fair & Boeken - en Kunstmarkt Landgoed Middachten in De Steeg

ZONDAG 4 JULI EN ZONDAG 8 AUGUSTUS: BROCANTE, BOEKEN- EN KUNSTMARKT OP LANDGOED MIDDACHTEN IN DE STEEG.

I.v.m. de Corona crisis moesten wij vorig jaar op 20 september de Brocante markt en de Boeken-en Kunstmarkt op Middachten samenvoegen tot 1 markt. Dat was een groot succes zowel bij de deelnemers als de bezoekers. Wij hebben daarom besloten om dit concept ook dit jaar te organiseren en wel op de zondagen 4 juli en 8 augustus. In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg(Gld) organiseren wij deze sfeervolle markten De edities van 2019 en 2020 waren een groot succes. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin. Op deze markten is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, live style artikelen, vintage en streekproducten. Kenmerk is de kwaliteit van het gebodene.
De tuinen van Middachten zijn geopend van 10.30 – 16.30 uur. Voor een bezoek aan de tuinen wordt een entreebedrag gevraagd. Parkeren: op de kasteelweide, te bereiken via de Smidsallee. Parkeergeld: 2,00 euro per auto. De markten zijn verder gratis te bezoeken.

Info www. henksteinvoort.nl of mail naar info@henksteinvoort.nl
Aantal kramen: 51-100

Categorie

Boekenmarkt, Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zondag 4 juli 2021 van 10:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Landgoed Middachten
  • Landgoed Middachten 3 3
  • De steeg, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door