Zaterdag 19 september 2020 - Rotterdam

Maandelijkse Boekenmarkt

Op zaterdag 19 september bent u weer welkom in de Sint Caeciliakerk tussen 10.00 en 15.00 uur. Ook deze maand is er weer een nieuw en uitgebreid aanbod.

Vele romans en leesboeken in alle genres: literatuur, spannend, chicklit, streekromans, Engels talig, kinderboeken - zowel om voor te lezen als leesboeken vanaf 7 jaar.
Ook bij de themaboeken is er een uitgebreide keuze: boeken over geschiedenis, auto's, tuinieren, natuur, koken, Nederland (en andere landen), Rotterdam, sport, religie, enz. enz.

En kunt u onverhoopt niet vinden wat zoekt: de medewerkers helpen u graag met uw zoekactie. Uw vraag wordt genoteerd en u krijgt een berichtje zodra er iets gevonden wordt.


CORONA
Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. Door de ruime opstelling kunt u makkelijk de 1,5 m afstand aanhouden. Met maximaal 25 aanwezige bezoekers zult u misschien bij de ingang even moeten wachten. Aanwijzingen van de medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Het is ook verplicht om uw contactgegevens achter te laten zodat u gewaarschuwd kunt worden in geval er bij een bezoeker een corona besmetting bekend wordt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

U vindt de Sint Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 in Rotterdam (ingang aan de Jan Bijloostraat).
Wilt u meer informatie: bcm.caecilia@live.nl of 06 575 94 607.

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

Zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Georganiseerd door

  • Stichting Vrijenban
  • Tel.nr. 06-57594607

Ook in deze buurt

Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer.