zaterdag 19 september 2020 - Rotterdam

Maandelijkse Boekenmarkt

Op zaterdag 19 september bent u weer welkom in de Sint Caeciliakerk tussen 10.00 en 15.00 uur. Ook deze maand is er weer een nieuw en uitgebreid aanbod.

Vele romans en leesboeken in alle genres: literatuur, spannend, chicklit, streekromans, Engels talig, kinderboeken - zowel om voor te lezen als leesboeken vanaf 7 jaar.
Ook bij de themaboeken is er een uitgebreide keuze: boeken over geschiedenis, auto's, tuinieren, natuur, koken, Nederland (en andere landen), Rotterdam, sport, religie, enz. enz.

En kunt u onverhoopt niet vinden wat zoekt: de medewerkers helpen u graag met uw zoekactie. Uw vraag wordt genoteerd en u krijgt een berichtje zodra er iets gevonden wordt.


CORONA
Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. Door de ruime opstelling kunt u makkelijk de 1,5 m afstand aanhouden. Met maximaal 25 aanwezige bezoekers zult u misschien bij de ingang even moeten wachten. Aanwijzingen van de medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Het is ook verplicht om uw contactgegevens achter te laten zodat u gewaarschuwd kunt worden in geval er bij een bezoeker een corona besmetting bekend wordt. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

U vindt de Sint Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 in Rotterdam (ingang aan de Jan Bijloostraat).
Wilt u meer informatie: bcm.caecilia@live.nl of 06 575 94 607.

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Stichting Vrijenban
  • Tel.nr. 06-57594607