zaterdag 15 augustus 2020 - Rotterdam

Maandelijkse Boekenmarkt

Op zaterdag 15 augustus staan de deuren van de St. Caeciliakerk weer open voor de boekenmarkt. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn bezoekers welkom en treffen dan een keur aan boeken, ruim opgesteld i.v.m. Corona.

Dus ook in de vakantieperiode een boekenmarkt. En deze maand is er in de Caeciliakerk de jaarlijkse “gratis-boek-actie”. Bij aankoop van één of meerdere boeken zijn er gratis boeken uit te zoeken uit de omvangrijke voorselectie van allemaal goede boeken. Volg de aanwijzingen.

De bezoekers zullen versteld staan van het enorme assortiment boeken dat wordt aangeboden. Elke maand staan er nieuwe boeken en nu, bij hoge uitzondering, is ook de Bouquet-reeks zowel los als per doos (voor een speciale prijs) te koop. Bovendien zijn er op veler verzoek weer LP's, DVD's en Cd’s in de kerk te vinden.

I.v.m. Corona hebben de rijen met boeken een grote onderlinge afstand. Iedere bezoeker kan zo makkelijk 1,5m afstand aanhouden en toch op zijn/haar gemak alle boeken bekijken. Bij binnenkomst dienen bezoekers contactgegevens te noteren (worden vertrouwelijk behandeld) - aanwijzingen van medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Een ieder is van harte welkom (10-15 uur) - Zocherstraat 90 (ingang Jan Bijloostraat) - Lage Land, Rotterdam.

Graag tot zaterdag 15 augustus (ook mogelijkheid om boeken af te geven).
Info: bcm.caecilia@live.nl of 06 575 94 607.

Categorie

Boekenmarkt

Wanneer

zaterdag 15 augustus 2020 van 10:00 tot 15:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Sint Caeciliakerk
  • Zocherstraat 90 90
  • 3067AT Rotterdam, Zuid-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door

  • Stichting Vrijenban
  • Tel.nr. 06-57594607