vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2020 - Hoogeveen

Boeken- platen- en cdmarkt geannuleerd Geannuleerd

*** Deze markt gaat niet door. ***
Ook in november zullen we, in verband met de Corona crisis, volledig rekening houden met uw veiligheid door alle dan geldende maatregelen in acht te nemen. Alle materialen zijn zo opgesteld dat iedereen gemakkelijk 1,5m afstand kan houden. Het bezoekers aantal wordt geregeld door gebruik van winkelmandjes. Eenrichtingsverkeer en een ruime indeling zorgen verder voor een ordelijk verloop. Als u de getroffen maatregelen opvolgt, dan kunnen samen we weer een gezellige markt hebben.
Raadpleeg voor een bezoek aan de markt: www.wijkverenigingdeweide.nl
Op de 16e Boeken- platen- en cdmarkt van Wijkvereniging de Weide, vindt u duizenden boeken en tijdschriften, honderden lp's, singles, cd's en dvd's overzichtelijk uitgestald. We vragen graag uw aandacht voor de grote uitbreiding van het aantal dvd's. Ook vindt u gebruikte maar onbeschadigde cd en dvd doosjes. Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. Boeken die uit de band liggen zult u niet aantreffen. Lp buitenhoezen zijn hersteld en de binnenhoezen zijn vervangen indien nodig. U mag dus een goede kwaliteit verwachten. De markt is overdekt en de toegang is gratis.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Let op Openingstijden:
Vrijdag 6 november 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 7 november 10.00 - 16.00 uur
Zondag 8 november 13.00 - 16.00 uur

Categorie

Boekenmarkt, Platen- en cdbeurs

Wanneer

vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2020 van 10:00 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Wijkgebouw de Weideblik
  • De Ploeger 10
  • 7908LL Hoogeveen, Drenthe

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door