vrijdag 22 t/m zondag 24 mei 2020 - Baarn

1200 m2 kunst & antiek en design. Meer dan 3000 objecten

GEOPEND WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG 12:00-17:00 UUR

Corona virus
Wij nemen in onze woonwinkel alle voorzorgsmaatregelen in acht op advies van het RVIM voor uw en onze gezondheid. Onze winkel is 1.250 m2 groot en zodoende is er bij een bezoek van maximaal 20 bezoekers ruimte genoeg om afstand van elkaar te houden. En dat respecteren wij. Mocht u wel willen kopen maar niet langskomen? Geen probleem. U mag online betalen. Wij kunnen het voor u verzenden of opslaan in ons magazijn. Kijk gerust ook op de website van BM De Sociëteit in onze webwinkel.

Veel nieuwe objecten binnen. Woonwinkel BM De Sociëteit in Baarn naast Woonwarenhuis Nijhof. 1200 m2 met meer dan 3000 objecten kunst & antiek en design. Ingebracht door particulieren en notarissen, afkomstig uit boedels en nalatenschappen.

Onze collectie bestaat uit:
Klokken - lampen - schilderijen - banken - zilver - eettafels - salontafels - tuinbeelden - bronzen - fauteuils - kroonluchters - aardewerk - porselein - kasten - banken - stoelen - beelden - spiegels - Perzen en rariteiten. Gezellig struinen door het verleden.

GEVRAAGD. GEVRAAGD!! Wij zíjn namens onze cliënten op zoek naar:
Chinees porselein, schilderijen, bronzen, zilver en gouden objecten, klokken, vintage en antieke meubels, Europees porselein, beelden, aziatica, glaswerk en veel meer. Ook complete collecties of inboedels.

Consignatie verkoop of contante inkoop. Correctie en discrete afwikkeling.

Partner van Boedelmakelaar. Al meer dan 12 jaar de specialist in het ontruimen van woningen.

Categorie

Kunstmarkt, Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

vrijdag 22 t/m zondag 24 mei 2020 van 12:00 tot 17:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • BM De Sociëteit
  • Hermesweg 5
  • 3741GP Baarn, Utrecht

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door