zaterdag 28 maart 2020 - Monnickendam

Waterlandse Vintage-Brocantemarkt Grote Kerk Monnickendam

Waterlandse Vintage-Brocantemarkt in Grote Kerk op 28 maart 2020
Voor de 9e maal organiseert Vintage-Brocantemarkt een Waterlandse Vintage-Brocantemarkt in de Grote Kerk in Monnickendam en wel op zaterdag 28 maart 2020 van 10.30 – 16.00 uur. De markt is ruim van opzet, biedt tientallen kramen met vintage-brocantewaar en is gratis te bezoeken.
Net als voorgaande jaren vinden brocante en vintage huis- en tuinartikelen, serviesgoed, antieke bouwmaterialen, oud linnengoed en vintage-brocante kleding ook dit jaar weer hun weg naar de Grote Kerk in Monnickendam. De tientallen kraamhouders bieden een ruim assortiment aan vintage-brocantewaar en de markt kan inmiddels rekenen op een trouwe schare fans. De locatie in de Grote Kerk is naast praktisch vooral heel sfeervol. In de historische setting is voldoende ruimte om alle waar uit te stallen en het evenement kan bij elk weertype doorgang vinden. Tevens staat in het koor BoekenmarktMonnickendam.
De kerk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van buitenaf. Wie met de auto een bezoek wil brengen aan kan het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), Loswal (Nieuwpoortslaan) of bij Swaensborch (Pierebaan, max. 5 minuten lopen).
Info?: www.vintage-brocantemarkt.nl
Aantal kramen: 26-50

Categorie

Rommelmarkt, Antiek- en curiosamarkt

Wanneer

zaterdag 28 maart 2020 van 10:30 tot 16:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • Grote Kerk Monnickendam
  • De Zarken 2
  • 1141BL Monnickendam, Noord-Holland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door