zondag 29 maart 2020 - Margraten

KInderkleding- en speelgoedbeurs Margraten

KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS MARGRATEN

De lente staat nu voor de deur en de winter is bijna voorbij. De tijd is weer aangebroken om de zomerkleren uit de kast te halen. Zondag 29 maart is weer onze voorjaarsbeurs. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in het gemeenschapshuis “Oos Heim” Clermontstraat 10 te Margraten. De innamedatum is zaterdag 28 maart van 14.00 tot 18.00 uur.

Voor diegene die er nog nooit van gehoord hebben: tijdens deze beurs worden 2e hands (merk)kinderkleding (vanaf maat 68 t/m 176) uitgestald. Schoenen, sport-, zwem-, nacht-, en verkleedkleding. Alle soorten speelgoed , keukentjes, garages, spellen, boeken maar ook fietsen, skelters, waveboard, tractors etc.
Er zijn ook veel babyartikelen zoals, bedjes, badjes, boxen, stoelen, kinderwagens en accessoires.
Knuffels, tassen, ondergoed, rompertjes, dvd’s en zwangerschapskleding worden niet meer voor verkoop aangeboden!

Heeft u nog kinderkleding liggen zo goed als nieuw, zijn ze uw kinderen te klein of heeft u nog speelgoed op zolder waar uw kinderen allang niet meer mee spelen, twijfel dan niet en probeer het via onze beurs te verkopen. U bepaalt zelf de verkoopprijs.
De voor- en najaarsbeurs hebben een goede naam opgebouwd en om dat zo te houden worden er eisen gesteld aan de inbreng. Alles moet schoon en compleet zijn. Spullen die niet aan deze eis voldoen worden geweigerd. Op deze voorjaarsbeurs wordt geen winterkleding gepresenteerd!
(dus geen skibroeken , dikke truien e.d.)

Wij werken met kant-en-klare lijsten die vooraf bij de organisatie afgehaald moeten worden. 1 Lijst is voor 50 artikelen. De kosten zijn € 2,50 per lijst. Dit zal meteen bij het afhalen van de lijst betaald moeten worden.
De vele vrijwilligers sorteren alle kleding op maat en maken van de ruimte in Oos-Heim een mooie gesorteerde kinderkleding- en speelgoedwinkel.
Verder gaat 30% naar de organisatie, 70% krijgt u de zondagavond met de overgebleven artikelen.
De opbrengst van de beurs gaat elke keer naar diverse goede doelen.

Ook hebben we speciale tangen te leen om labels in de kleding te schieten. Voor het lenen van een tang of andere vragen kunt u terecht op
Tel: 06-13763501,
via mail : kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl of via de site www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl

De organisatie is in handen van:
Nicole Kaelen en Petra Faarts.
Aantal kramen: 100-250

Categorie

Tweedehandskledingbeurs

Wanneer

zondag 29 maart 2020 van 11:00 tot 13:00

Entreekosten

€ 0,50

Waar

  • Gemeenschapshuis Oos Heim
  • Clermontstraat 10
  • 6269CE Margraten, Limburg

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door