zaterdag 7 maart 2020 - Nijmegen

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Zaterdag 7 maart organiseren wij een van de grootste kinderkleding- en speelgoedbeurzen in de regio, editie voorjaar/zomer. De beurs vindt plaats in de Klif, pijlpuntstraat 1 in Nijmegen Noord van 10.00-12.00uur. Er is een ruime keuze in kleding vanaf maat 86 (ook sport- en verkleedkleren), schoenen/laarzen, skeelers, (buiten)speelgoed, spelletjes, dvd's, boeken etc. Neem genoeg kleingeld mee, er zijn geen pinmogelijkheden. Aan de kassa betaal je 10% extra , de opbrengst van de beurs gaat naar oa basisschool de Oversteek en SBO de Windroos.
Buggy's en wandelwagens mogen niet mee de zaal in, je kunt deze droog en veilig stallen in "de kuil" naast het café. Ook grote tassen/shoppers mogen niet mee naar binnen. Je krijgt bij binnenkomst een tas van ons. Voor meer info zie onze website: kinderkledingbeursnijmegennoord.jouwweb.nl
of op facebook: kinderkledingbeurs Nijmegen-noord

Categorie

Rommelmarkt

Wanneer

zaterdag 7 maart 2020 van 10:00 tot 12:00

Entreekosten

Gratis

Waar

  • De Klif
  • Pijlpuntstraat 1
  • 6515DJ Nijmegen, Gelderland

Ver reizen voor deze markt? Neem vooraf even contact op met de organisator of om er zeker van te zijn dat de markt ook echt doorgaat. De gegevens van de organisator vindt u hieronder.

Georganiseerd door